Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Kleiner Hund auf einem Feldweg

Onze wegwijzer – de hondenadviezen van Naturavetal

Gebundelde expertise is altijd de basis geweest, waarop we hebben gebouwd. Ons team van experts staat voor je klaar wanneer je vragen hebt over diervriendelijke voeding en verzorging en we willen graag dat steeds meer hondenbezitters de basiskennis hebben om hun huisdier op een puur natuurlijke manier op de lange termijn gezond te houden. We volgen ons pad al ruim 20 jaar en de ervaring die we hebben opgedaan heeft onze holistische voedingsconcepten gevormd. Daarom hebben we informatie verzameld in onze hondenadviezen, om je de weg te helpen vinden naar natuurlijke voeding. Het draait allemaal om het voeden, verzorgen, gezondheidsondersteuning en positieve training van honden.

We blijven de hondenadviezen updaten met nieuwe, informatieve artikelen. Check dus regelmatig en krijg nieuwe inzichten over je geliefde hond!

Naturavetal Tip:

Kattenbezitters kunnen veel interessante wetenswaardigheden over katten vinden in onze kattenadviezen.

Alles over hondenvoeding

Als experts in natuurlijk gezonde hondenvoeding is dit onderwerp bijzonder belangrijk voor ons. Vlees is het belangrijkste ingrediënt in soort specifiek hondenvoeding. Waarom dit zo is en wat de afstamming van de hond vanuit de wolf ermee te maken heeft lees je hier in de hondenadviezen. Ook laten we je kennismaken met belangrijke oliën, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een overzicht van giftige en ongezonde voedingsmiddelen mag natuurlijk niet ontbreken in de uitgebreide kennisbank over hondenvoeding. Dit onderwerp is vooral belangrijk, omdat chocolade, druiven en rozijnen, uien en vele andere zeer schadelijk kunnen zijn voor je hond. Wie dit weet, kan de hond optimaal beschermen.

Puppy-adviezen – vanaf het begin gezond

Een pup brengt leven in huis en zet het dagelijkse leven al snel op zijn kop. En niet alleen door aan je rubberen laarzen te knabbelen of de krant uit elkaar te scheuren. Een jonge hond stelt zeer speciale eisen aan een gezonde voeding, waardoor hij langzaam maar continu kan groeien en dat daardoor o.a. zijn gewrichten ontzien worden. Maar onze hondenadviezen gaan niet alleen over voeden. Ook geven we je nuttige informatie over het intrekken en de gewenningsperiode van een pup. Met de puppy-adviezen ben je goed voorbereid op je nieuwe gezinslid!

Advies over speciale hondenvoeding & BARF

Er zijn veel verschillende redenen waarom een hond speciale voeding nodig heeft. Net als bij mensen hebben allergieën, intoleranties of ziekten invloed op welk voedsel het meest geschikt is. Honden met overgewicht, zieke dieren, pups of senioren behoren tot de viervoeters die allemaal speciale hondenvoeding nodig hebben. BARF is ook een groot onderwerp in de hondenadviezen. Het voeden met rauw vlees is bijzonder nauw gebaseerd op het natuurlijke eetgedrag van de wolf en wordt steeds populairder bij hondenbezitters. We hebben de nodige basiskennis en alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. We bekijken ook het gedeeltelijke barfen in detail.

Verzamelde kennis over hondenbezit & verzorging

Een mand, een gevulde etensbak en voldoende beweging vormen een goede basis, maar er komt meer bij kijken als het gaat om hondenbezit en verzorging. Een goed voorbeeld hiervan is een gezonde huid en een glanzende vacht. Naast een soortgeschikte voeding, kunnen natuurlijke supplementen helpen. Welke dat zijn, lees je in de hondenadviezen. Hier laten we je ook kennismaken met een gezonde darmreiniging en beantwoorden we veel gestelde vragen van hondenbezitters zoals: Mijn hond eet poep – wat kan ik doen? Je leert hoe je het immuunsysteem van de hond op natuurlijke wijze kunt versterken, wat helpt tegen teken en waarop je moet letten als er sprake is van wormenbelasting.

Onze nieuwste artikelen in de adviezen over honden

Naturavetal info

Mocht je vragen hebben over dit onderwerp, dan geven wij je graag uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereiken op +31 6 57490903 of per e-mail: info@naturavetal.nl

Wil je meer informatie over onze producten of wil je een proefzakje ontvangen? Uiteraard helpen wij je graag verder en zien je telefoontje of e-mail graag tegemoet.

Kataloge und Flyer Logo

Catalogi en flyers

Brochures met alle informatie over de producten en veel voedingstips

Futterprobe Logo

Proefzakjes

Brochures met alle informatie over de producten en veel voedingstips

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.