Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Sennenhund läuft auf einer Wiese

Canis Plus® Compleet voer: natuurlijk gezond hondenvoer

De andere manier van diervoeding

Honden verrijken ons leven en geven ons zoveel vreugde. De hond is onze trouwe metgezel in alle omstandigheden, familielid en beste vriend. Voor een vriend wil je natuurlijk alleen het beste en dat is inclusief een optimaal gebalanceerd en gezond dieet. Voor het beste hondenleven – passend vanaf het begin – richten we ons op het bieden van goede producten die dieren helpen gezond en gelukkig te zijn. Wanneer de hond gezond is – of de hond gezond eet, is de mens ook gelukkig. Maar niet al het eten is hetzelfde! De verschillen in de kwaliteit van elke grondstof en het productieproces zijn aanzienlijk en kunnen de gezondheid van onze viervoeters behoorlijk beïnvloeden. Veel ziekten zijn genetisch, maar veel daarvan is gebaseerd op omgevingsfactoren – waar voeding een cruciale rol speelt. Het toenemend aantal allergieën, pijn in de gewrichten, huid en haar problemen, kanker, gastro-intestinale aandoeningen, nier- en leverziekten en spijsverteringsstoornissen kan heel goed worden geassocieerd met een ongezonde, slechte voeding. In het bijzonder in het geval van talrijke voedselallergieën en gevoelige honden, moet de eigenaar een voeding zoeken dat niet de respectievelijke allergenen bevat. Hier is het raadzaam om een ​​voeding met glutenvrije recept en die slechts één bron van eiwitten bevat te kiezen – zoals die van Canis Plus hondenvoer, compleet voeding verstrekt, en zoals aanbevolen door dierenartsen en diergeneeskundigen.

De basis voor een lang, vitaal leven

De stijging van de gedragsproblemen bij honden is niet alleen te wijten aan verkeerde houding en educatie, maar het antwoord zit in te veel chemie in de voeding, omdat neurotoxische stoffen als synthetische conserveringsmiddelen het gedrag van honden kan veranderen. De hondenbezitter heeft het in eigen hand om via een hoge kwaliteit van het voer direct invloed uit te oefenen op de gezondheid van zijn huisdier.

Bovendien moet een biologisch geschikte voeding overeenkomen met de natuurlijke manier van leven van de dieren. Een voeding op maat van individuele behoeften en levensomstandigheden is de basis voor een lang, vitaal leven. Voor degenen die in overeenstemming met de natuur van de hond en gezonde voeding, zal door zijn viervoetige vriend met vitaliteit en een gezond leven zal beloond worden.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.