Naturavetal Logo

De Naturavetal® Adviestelefoon

Wij verheugen ons, dat je met ons volgt op weg naar gezond en natuurlijk voeden. Jarenlange ervaring kenmerkt onze holistische voedingsconcepten, die je huisdier een leven lang de kracht van de natuur zal geven.

„Kijk diep in de natuur, en dan zul je alles beter begrijpen.“
Albert Einstein

Naturavetal® Adviestelefoon

+31 6 574 90 903

Persoonlijk te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur.
Of per e-mail: info@naturavetal.nl

Onze adviestelefoon - het team van experts stelt zich voor

Ons adviesteam bestaat uit diernatuurgeneeskundigen en dierenartsassistenten, die zowel professioneel als privé zich al jaren bezighouden met de invloed van voeding op de gezondheid van onze honden en katten. Het heeft altijd onze speciale aandacht gehad: diep in de aard van onze honden en katten kijken en de onderlinge verbanden begrijpen tussen soortspecifieke voeding, gezondheid en natuurlijk de huidige levensomstandigheden van onze huisdieren.

Uitgaande van de reguliere geneeskunde blijkt, hoe belangrijk voeding is, wanneer soortspecifieke voeding pas dan een thema wordt, wanneer de eerste symptomen van ziekte verschijnen. Op dit punt is het immuunsysteem al dusdanig overbelast, dat het veel moeite kost, om de afweer te helpen herstellen en een gezonde balans te verkrijgen.

De basis voor een langdurige gezondheid is voor ons altijd natuurlijke en soortspecifieke voeding.

Onze aanpak is altijd holistisch, wat betekent dat we naar de hele geschiedenis van je huisdier kijken en niet alleen naar de symptomen die het vertoont. We nemen veel tijd voor een individueel consult, zodat je altijd het juiste advies vindt voor jou lieveling. Gedegen advies kan, vooral bij belaste dieren, helpen om samen met jou de juiste voeding, supplementen en verzorging voor je dier te bepalen, omdat ieder dier uniek is - daarom moet de voeding individueel zijn afgestemd op diens behoeften en eisen. Handelen in harmonie met de natuur en volgens eeuwenoude geneeskundige kennis betekent in ieder geval dat holistische gezondheid alleen mogelijk is als we het dier op een soortspecifieke manier behandelen, respect hebben voor zijn basisbehoeften en biologisch passende voeding ter harte nemen.

Zo ontstaan ​​onze holistische voedingsconcepten, die de natuur als uitgangspunt gebruiken.

We willen honden en katten voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen: geheel natuurlijk, van hoge kwaliteit en gevarieerd dat elk dier ook die maaltijd krijgt, die het beste bij zijn individuele behoeften past. Naast alternatieve eiwitbronnen slaan we ook nieuwe wegen in voor eiwitrijk voeden - duurzamer dan ooit tevoren.

Onze dieren zijn al duizenden jaren bij ons: vandaag zijn we een eenheid die onvoorwaardelijk met elkaar verbonden is. Daarom streven wij er met passie naar, dat je hond en kat een lang, gezond en vitaal leven kan leiden en beantwoorden wij graag al je vragen met adviezen en tips.

Het allerbeste gewenst,

Het Naturavetal® adviesteam