Naturavetal Logo

Felins Plus® Gevogelte & Vis: natuurlijke droogvoer voor de kat

Toevoegen aan favorietenlijst

Felins Plus® Droogvoer Gevogelte & Vis is een uniek speciaal voer met een hoog vlees- en visgehalte, omdat het koud geperst is en 100% vrij is van synthetische toevoegingen. Naast de Felins® Plus-menurollen of rauwe vleesmenu’s die worden gevoerd, kan het bijdragen aan een gezonde spijsvertering. In Felins Plus® Gevogelte en Vis met de gepatenteerde bereidingsmethodes van Naturavetal® de goed ontsloten granen met de waardevolle grondstoffen, vezels en cellulose die een regelmatige spijsvertering ondersteunen, stimuleert de darmperistaltiek, waardoor het intestinale verklevingen voorkomt. 

Gevogelte wordt gekenmerkt door goede beschikbaarheid van vetten. Vis levert eiwitten van hoge kwaliteit. Groenlipmosselpoeder als een essentiële, vitale bron van taurine voor de natuurlijke ondersteuning van de gewrichten. De natuurlijke kracht van exquise, lucht gedroogde groenten en fruit zorgt voor vitaminen en de kiezelgoer levert de minerale kracht. Kokosolie en Zalmolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht, waardevolle oliën in de voeding aanwezig. Kattenkruid maakt de smaak van het eten compleet. Biergist zorgt ook voor een glanzende vacht en algenkalk zorgt voor levering van natuurlijk calcium.

Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Optimale aanvulling op BARF

Felins Plus® Gevogelte & Vis is de perfecte aanvulling op BARF- of de Felins Plus® Menu-rollen. Ideaal is de verdeling van 80% vlees bevattend natvoer en 20% droogvoer, zodat de kat als woestijndier altijd van voldoende vloeistof wordt voorzien. In deze context is het goed om te weten dat een kat niet langer dan twee dagen zonder water kan. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat de kleine tijger altijd voldoende vers water beschikbaar heeft om blaas- en nierproblemen te voorkomen. Felins Plus® Gevogelte & Vis kan heel goed worden gebruikt als een natuurlijke traktatie of als een speciale beloning.

Voedingsavies

Felins Plus® Gevogelte & Vis is de perfecte aanvulling op BARF- of de Felins Plus® Menu-rollen. Ideaal is de verdeling van 80% vlees bevattend natvoer en 20% droogvoer, zodat de kat altijd van voldoende vloeistof wordt voorzien.

In deze context is het erg goed om te weten dat een kat niet langer dan twee dagen zonder water leeft. Omdat twee derde van haar lichaam uit water bestaat, is het nog belangrijker haar voornamelijk natvoer aan te bieden als voeding soort.

We sturen u grag een proefzakje toe

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 57490903 (NL)/ 04 - 92 310 922 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag voedermonsters en helpen je de juiste variëteit te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.