Naturavetal Logo

Naturavetal® hondenvoeding – onze proefzakjes

Welkom bij Naturavetal® - wij zijn erg blij dat je ons hebt gevonden en onze hondenvoeding wilt testen.

Het is niet zo eenvoudig om de juiste voeding voor je hond te vinden. Want ook uit de individuele geschiedenis van jouw hond resulteert in zijn individuele behoeften. Er zijn honden die een vrij rustig karakter hebben en andere die simpelweg niet te stoppen zijn. Terwijl de ene hond geen rundvlees kan verdragen, houdt een andere hond simpelweg niet van vis. Zodra verschillende kenmerken samenkomen, kan het kiezen van de juiste hondenvoeding ingewikkeld worden.

De voeding moet voldoen aan de individuele behoeften van de hond en bovendien heerlijk smaken. Na een telefonisch individueel adviesgesprek kun je proefzakjes van onze koudgeperste hondenvoeding, samen met onze informatiebrochures, toegestuurd krijgen. Je kunt dus onze natuurlijke hondenvoeding testen en vervolgens beslissen welke van onze varianten de nieuwe favoriete voeding van jouw hond wordt.

Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Naturavetal®-Info

Test koudgeperste droogvoeding voor katten

Bij ons kun je niet alleen ons koudgeperste hondenvoeding testen, maar ook jouw kat wordt verzorgd. Wil je hier meer over weten? Lees gerust  hier verder.

Waarom hondenvoeding van Naturavetal® testen?

Onze koudgeperste droogvoeding kenmerkt zich door een bijzondere productie. De afzonderlijke, hoogwaardige ingrediënten worden in verschillende stappen zorgvuldig bereid en aan het einde van de productie onder druk bij ca. 39°C tot brokvorm geperst. De lage temperaturen tijdens de productie zorgen ervoor dat de hoogwaardige bestanddelen van de natuurlijke ingrediënten zo goed mogelijk behouden blijven – wij verwerken geen synthetische vitaminen.
Test ons Naturavetal® hondenvoeding: Het zwelt niet op in de maag - dit is veel ontlastender voor de maag en heeft bovendien als voordeel dat je het ook in combinatie met BARF/ vers vlees of onze natvoeding kunt voeden.

Canis Plus® hondenvoeding: De voordelen op een rij

Wij produceren natuurlijke voeding voor jouw hond, vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen en synthetische vitaminen. Wij bieden de voeding in veel verschillende varianten voor zowel jonge, volwassen en oudere honden.
Onze hondenvoeding is ook verkrijgbaar in verschillende brokgroottes, passend bij de lichaamsgrootte en voorkeuren van jouw hond.

Test de Canis Plus® droogvoeding varianten van Naturavetal®:

 • Behoedzaam koudgeperst – zwelt niet op in de maag
 • Elke variant bevat slechts één bron van vlees
 • Met meer dan 60% vers vlees vóór het drogen
 • Ook verkrijgbaar met duurzaam insecteneiwit
 • Met hoogwaardige vetten en enzymrijke kiemen
 • Met DogProMin-complex van algen en kruiden
 • Glutenvrije, licht verteerbare recepten
 • Met natuurlijke vitaminen en mineralen
 • Vrij van tarwe, soja en melkproducten
 • Vrij van bijproducten zoals verenmeel, klauwen of plantaardig afval
 • Zonder synthetische vitaminen
 • Zonder toegevoegde kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen


Onze voeding geeft jouw hond een aangename geur, glanzende vacht, hoge vitaliteit en langdurige levenskracht. 

Canis Plus® Droogvoeding

Onze koudgeperste droogvoedingen zijn te combineren met ons natvoeding zoals onze compleet menu's puur vlees in blik of puur vlees in rolverpakking en ook met BARF/ vers vlees.

 • Soortspecifiek vleesaandeel
 • Optimaal verteerbaar
 • Zuiver natuurlijke vitaminen
 • Beste ingrediënten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Onze proefzakjes – hondenvoeding om te testen

Onze proefzakjes bevatten ca.100g droogvoeding. We verpakken het in papieren zakjes en naaien ze zorgzaam met de hand dicht. Ons adviesteam helpt je bepalen welke variant geschikt is voor jouw hond. Na uitgebreid overleg bepalen wij samen welke variant het beste bij jouw hond past. Wij sturen je dan onze hondenvoeding op om te testen. 7 verschillende varianten koudgeperste hondenvoeding beschikbaar voor volwassen honden om te proberen:

Canis Plus®Gevogelte - de klassieker met gevogelte, voor volwassen honden 
Canis Plus® Lam - de klassieker met lamsvlees, voor volwassen honden 
Canis Plus®Zalm - met gierst, voor volwassen, voedselgevoelige honden 
Canis Plus®Rund - met gierst, voor volwassen, voedselgevoelige honden met hoge energiebehoefte, voor meer prestaties en uithoudingsvermogen 
Canis Plus® Konijn - met boekweit en konijn, voor voedselgevoelige honden met ook een graanallergie 
Canis Plus® Sport - klassieker met bijzonder hoog vlees - en vetgehalte, voor meer prestaties en uithoudingsvermogen

Ook ons Canis Plus®InsectVetal® kun je als aanvullende voeding voeden als je hond allergisch of zeer gevoelig is voor voeding of als je de veel gebruikte vleesbronnen vermijdt en de vleesconsumptie wilt verminderen. Lees dan hier verder om meer te weten te komen over onze Canis Plus® InsectVetal® of neem contact op met ons adviesteam voor verdere informatie en advies.

Voor pups en jonge honden bieden we twee verschillende varianten aan : 
Canis Plus®Pups & Jonge Honden Gevogelte - de klassieker met gevogelte, voor pups en jonge honden 
Canis Plus®  Pups & Jonge Honden Zalm - met gierst, voor voedselgevoelige pups en jonge honden

In welke brokgrootte zou je Canis Plus® hondenvoeding kunnen testen?

Veel honden geven de voorkeur aan onze normale brokgrootte. De brokken zijn niet zo hard, de hond kan ze goed kauwen en dit zorgt voor een langere bezigheid tijdens het eten.
Voor dwergrassen en kleine honden, maar ook oudere honden die problemen hebben met hun gebit, raden wij ons kleinere brokgrootte aan.

Welke hondenvoeding testen? Ons adviesteam kan je helpen!

Ons soortspecifieke voedingsconcept is gebaseerd op een holistische kijk, op de natuur. De liefde voor dieren, de wens om honden te begeleiden, naar een gezond, gelukkig en lang leven en hen te ondersteunen met natuurlijke verzorging en voeding, is onze passie. In ons assortiment vind je hoogwaardige Naturavetal hondenvoeding zonder synthetische toevoegingen. Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en garanderen de beste biologische beschikbaarheid, met een behoedzaam productieproces. Wij zijn uiteraard erg blij dat je ons Canis Plus® assortiment wilt uitproberen. 

Tijdens een telefonisch consult kunnen wij samen met jou uitzoeken, wat de juiste soort voeding voor jouw hond is en je vervolgens proefzakjes sturen, zodat je de Naturavetal® droogvoeding kunt uitproberen.

Onze proefzakjes – kattenvoeding om te testen

Onze koudgeperste Felins Plus® Gevogelte & Vis bevat ca.100g droogvoeding voor katten. We verpakken het ook in papieren zakjes en naaien ze zorgzaam met de hand dicht.

Naturavetal®-Tip

Felins Plus®_ Droogvoeding Gevogelte & Vis - koudgeperst, natuurlijke droogvoeding met een hoog vleesaandeel van mals gevogeltevlees en licht verteerbare vis, voor jonge en volwassen katten.

Schrijf je nu in voor een individueel telefonisch consult om Naturavetal® hondenvoeding te testen of vraag een proefzakje aan van ons Felins Plus® Gevogelte & Vis kattenvoeding.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 57490903 (NL)/ 04 - 92 310 922 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.