Naturavetal Logo

Onze filosofie - de leidraad voor gezonde diervoeding

De beste natuurlijke ingrediënten geven onze honden en katten een levenslang een gezonde uitstraling. Dit is het onmiskenbare teken van holistisch welzijn. Daarom vermijden we altijd al kunstmatige toevoegingen en synthetische vitaminen in ons voeding.

Geïnspireerd door natuurlijke oorsprong

Genetisch gezien staan ​​honden en katten nog steeds dicht bij hun voorouders - maar er zijn subtiele veranderingen op dit niveau die belangrijke implicaties hebben gehad voor onze gemeenschappelijke geschiedenis. Naast gedrag en uiterlijk hebben zich in de loop van de tijd ook eetgewoonten verder ontwikkeld – al deze ontwikkelingen staat centraal in onze natuurlijke voedingsconcepten.

Natuurlijk transparant

Bij ons krijg je precies wat je op de verpakking leest: wij werken met open declaraties, moderne productieprocessen, hoogwaardige grondstoffen en een adviesteam die je altijd graag helpt met al je vragen. Ons recept is eenvoudig: we vertrouwen op pure, onvervalste natuur - zo origineel mogelijk. Naar het voorbeeld van de natuur, hebben wij honden- en kattenvoeding ontwikkeld en voedingsconcepten gecreëerd die elk dier voorzien van een holistische, zuiver natuurlijke en soortspecifieke verzorging. We verwerpen dierproeven om ethische redenen.

Individueel

We willen elk dier voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen: natuurlijk, van hoge kwaliteit, passend bij de soort, zonder onnodige toevoegingen en zo flexibel dat elk dier de maaltijd kan krijgen, die past bij zijn individuele behoeften en het dagelijks leven van zijn eigenaren. Wij zijn gepassioneerd door natuurlijke, individuele voedingsconcepten en ons adviesteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dat is onze Naturavetal® - filosofie: Voor een lang, gezond en vitaal leven van je hond en kat.

Met vriendelijke groeten,

Het Naturavetal®-team

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag voedermonsters en helpen je de juiste variëteit te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.