Naturavetal Logo

De Canis Plus® Compleet menu's: kwaliteit is het beste recept

Toevoegen aan favorietenlijst

Met de nieuwe Canis Plus® compleet menu’s gemaakt van geselecteerde, natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige grondstoffen, worden de voedingsbehoeften van uw hond op een volledig natuurlijke manier optimaal voorzien van essentiële vitaminen, eiwitten, sporenelementen en mineralen. Daarbij verwerpt Naturavetal consequent het gebruik van synthetisch geproduceerde vitaminen en synthetische additieven die de acceptatie ervan zou verbeteren. 

Met Canis Plus® compleet menu’s is volwaardige voeding zo gemakkelijk en heerlijk comfortabel, voor de hondeneigenaren: ze zijn verkrijgbaar in 9 variëteiten als compleet voeding en kunnen ook worden gegeven in combinatie met het koudgeperste, vleesrijke Naturavetal droog voeding. De gezonde combinatie van alles wat de hond nodig heeft, geeft de viervoeter een heerlijke smaakbeleving en garandeert tevredenheid bij de mens en diervriend.

Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Hoogwaardig compleet voer voor uw huisdier

Dit is hoe genegenheid voor uw huisdier smaakt: Canis Plus® compleet menu’s zorgen voor algeheel welzijn en een voeding zoals door de natuur bedoeld is. Ze bevorderen elke dag vitaliteit en geven letterlijk nieuwe vitaliteit met het beste wat de natuur te bieden heeft – zoals vers vlees en verse vis, geselecteerde kruiden, geselecteerd fruit, kostbare olie en calcium – voor een gezond evenwicht in het lichaam. De compleet menu’s van Canis Plus® worden met de grootste zorg geproduceerd en zorgvuldig verwerkt tot eersteklas producten gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Hondenvoeding met echte voedingsmiddelenkwaliteit – voor soortspecifiek levenskwaliteit. Zeven variëteiten met de transparante verklaring voor honden met allergieën: er zijn 5 graanvrije variëteiten en 2 variëteiten met een substituut zoals gierst of boekweit – een fijne verrijking van de voeding evenals van vitaal belang voor gevoelige honden. Het kant en klaar premiumvoer is niet alleen erg lekker, maar biedt ook voldoende essentiële vetzuren voor een sterk immuunsysteem en vezels voor een evenwichtige darmwerking.

Groot pluspunt

Groot pluspunt: Op vakantie is men met de Canis Plus® compleet menu’s heel flexibel en als een supplement voor BARFER’s, een echte aanrader. Canis Plus® compleet menu’s smaken goed en zijn puur genot voor uw trouwe viervoeter. De hond is blij met de heerlijke variatie in zijn bak en er is de keuze tussen de volgende Canis Plus® compleet menu’s:


Deze zeven smaken, bereid voor onze viervoeters levert, gevuld met vlees, vis, wild en gevogelte alle verse groenten, fruit, kruiden – zoals pastinaak, wortel, selderij, courgette, venkel, waterkers, brandnetel, peterselie, paardenbloem, rozenbottel, appel, wilde bessen mix, peer, spirulina, tijm en gierst, boekweit, hennepzaadolie, eierschaal poeder, zeealgen.

Bezoek de Naturavetal® Shop

Canis Plus® compleet menu's bij Naturavetal®

In de Naturavetal® Shop kun je kiezen uit het hele assortiment compleet menu's.

Canis Plus® compleet menu's

Voedingsadvies

Op basis van het huidige lichaamsgewicht (kg) van de hond, beveelt Naturavetal® deze hoeveelheid voeding per dag aan

  • Jonge honden, in de groei - ongeveer 5-8% van het lichaamsgewicht
  • Actieve, volwassen honden - ongeveer 3-5% van het lichaamsgewicht
  • Rustige honden en senioren - ongeveer 2,5-3% van het lichaamsgewicht


Deze richtlijnen moeten individueel worden aangepast aan het temperament en de leeftijd van de hond.
De leefomstandigheden van de hond zoals activiteiten, ras en het seizoen moeten worden overwogen.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 57490903 (NL)/ 04 - 92 310 922 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag voedermonsters en helpen je de juiste variëteit te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.