Naturavetal Logo

Vis voor meer afwisseling

Toevoegen aan favorietenlijst

Onze Finest lijn is gemaakt om te verwennen. Het is iets speciaals, het heeft geen feestelijke gelegenheid nodig, maar gewoon de behoefte om gezond en hoogwaardig te willen voeden. De keuze van de vis garandeert de hoogste kwaliteit zonder synthetische toevoegingen. Dit principe, blijven we trouw.

Zelfs een tijdelijk slechte eter kan van de indrukwekkende, zeer verse geur gaan watertanden. De natuurlijke roze kleur van zalm is meteen duidelijk en de bijzondere samenstelling van vis en scheldierenmix is uniek door het heerlijke groenlipmosselvlees. De versheid van de vis en het aroma worden beschermd door de handige kleine glazen verpakking zodat je veeleisende fijnproevers snel blij kan maken. Vanzelfsprekend bereiden wij alles zonder conserveermiddelen en synthetische additieven. Felins Plus® Finest voor alle katten, die uitkijken naar een exclusieve maaltijd in de voerbak. Laat je inspireren door onze delicatessen-serie en verrijk het dagelijkse ritueel van je kat met nieuwe smaken.

Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Felins Plus® Finest vismaaltijden

In de Naturavetal®-Shop kun je kiezen uit het hele assortiment aan vismaaltijden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 574 909 03 (NL)/ 04 - 923 109 22 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag proefzakjes toe en helpen je de juiste variant te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.