Naturavetal Logo

Milde verzorging & bescherming tegen parasieten voor katten

Toevoegen aan favorietenlijst

Samenleven met een kat is iets heel bijzonders. Katten tonen ons alleen genegenheid, wanneer ze dat echt willen, en wij houden van hun zachte vacht en warmte. Katten zijn zeer schone dieren, die elke dag veel tijd besteden aan hun persoonlijke verzorging en vooral wanneer we samenleven - wat ons een grote verrijking brengt met vele dagelijkse geluksmomenten – is hygiëne raadzaam.

Liefde voor dieren betekent ook een soortspecifieke, katvriendelijke reiniging en hygiëne mogelijk maken, zodat het dier zich lekker in zijn vel voelt. Naast ons assortiment aan soortspecifieke kattenvoeding hebben we ook geselecteerde, natuurlijke verzorgingsproducten voor een milde verzorging en bescherming tegen parasieten, die zo goed voor ze zijn, dat je het meteen aan ze kunt zien!

Milde kattenverzorging voor huid, vacht en oren

Onze natuurlijk verwennende Felins Plus® biologische kokosolie verlicht snel de droge en schilferige huid en draagt ​​zo op een zachte manier bij, aan de huidverzorging. Bovendien kan onze biologische kokosolie bij uitwendig gebruik de afweer tegen vervelende vlooien versterken. Ondertussen kan onze Felins Plus® Oor verzorging worden gebruikt voor een milde verzorging en reiniging van de gevoelige kattenoren.

Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Natuurlijke afweer tegen parasieten voor het welzijn van de kat

Milde parasiet werende middelen zijn gewoonweg belangrijk voor het algemene welzijn, omdat vervelende parasieten zoals teken, mijten en vlooien een reëel risico voor het dier vormen. Ons Felins Plus® Afweercomplex worden goed verdragen en is afgestemd op de huid en vacht van de kat. De keuze van de juiste beschermingsproducten en verzorging van het dier moeten niet aan het toeval worden overgelaten. We hebben ons altijd laten leiden door de natuur. Met Felins Plus® verzorgingsproducten kunnen parasieten op natuurlijke wijze worden geweerd en met puur plantaardige ingrediënten worden bestreden: De kracht van de natuur tegen ongenode gasten zoals teken, vlooien en mijten! 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 57490903 (NL)/ 04 - 92 310 922 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag voedermonsters en helpen je de juiste variëteit te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.