Naturavetal Logo

De bijzondere kenmerken van Canis Plus® droogvoeding

Toevoegen aan favorietenlijst

De voordelen van Canis Plus® droogvoeding op een rij

 • Behoedzaam koudgeperste, rijke compleet voeding dat niet opzwelt in de maag
 • Meer dan 60% vers vlees of vis vóór het drogen
 • Enkelvoudig eiwit met slechts één dierlijke eiwitbron uit zalm-, gevogelte-, lams-, rund- of konijnenvlees of met duurzaam insecteneiwit
 • Waardevolle essentiële vetzuren uit zalmolie, rundvlees of kokosvet
 • Echte, krachtige kiemen van naakte haver, bruine gierst, boekweit of mungbonen
 • Vitaminen en mineralen van puur natuurlijke oorsprong
 • Met DogProMin- complex van algen en kruiden
 • Glutenvrij, licht verteerbaar recept
 • Te combineren met Canis Plus® Compleet Menu's, Canis Plus® Puur Vlees in blik of Puur Vlees in rolverpakking met supplementen of BARF/vers vlees
 • Vrij van vulstoffen en inferieure bijproducten zoals verenmeel, klauwen of hoorn
 • Zonder toegevoegde kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Vrij van soja, tarwe en melkproducten
 • Kwaliteitsverzekering door laboratoriumanalyse
Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Bijzonder zorgvuldig vervaardigd

Een droogvoeding van hoge kwaliteit moet koudgeperst zijn en vrij van synthetische toevoegingen - net als onze Canis Plus®. Wij werken met lage temperaturen: Onze koude persing, die vitale stoffen beschermt, vindt plaats bij ca. 39°C, onder een korte omgevingsdruk, waardoor de ingrediënten tot brokvorm worden samengeperst. Hierdoor blijven vitaminen, mineralen en fytonutriënten grotendeels behouden.

Onze koudgeperste Canis Plus® droogvoeding zwelt niet op in de maag, maar valt uit elkaar in zijn bestanddelen. Via ons koud persproces kunnen wij in het geheel afzien van alle synthetische toevoegingen en tegelijkertijd een hoogwaardige en puur natuurlijke droogvoeding aanbieden. Meer informatie over onze productieprocessen vind je hier

Canis Plus® droogvoeding varianten bevatten slechts één soort vlees of vis voor dagelijkse, soortspecifieke voeding en ook depups en jonge honden worden met onze Canis Plus® Pups & Jonge honden het beste verzorgd. Onze Canis Plus® InsectVetal® biedt een alternatief met duurzaam insecteneiwit.

Afhankelijk van de behoefte van jouw dier kun je flexibel kiezen tussen verschillende voedingsvarianten, graanvrij of als aanvulling op gedeeltelijk BARF/ vers voeding of natvoeding, het koude persproces maakt dit allemaal mogelijk.

Waardevolle kiemen - met de essentie van het leven

De koudgeperste Canis Plus® droogvoeding zijn de krachtige kiemen van de naakte haver, bruine gierst, boekweit en mungbonen. Deze kiemen bevatten de “essentie van het leven”. Ze vormen de opslagruimte, van de nieuwe plant, vol vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3-6-9 vetzuren en natuurlijke antioxidanten en dragen een enorme vitaliteit met zich mee.

Wanneer ze ontkiemen, kan hun vitaminegehalte zich met 400 tot 600% vermenigvuldigen. Kiemen zijn delicaat van structuur en daardoor licht verteerbaar. Ze hebben een zeer hoge enzymactiviteit die nog niet aanwezig is in slapende zaden. Canis Plus® droogvoeding is bovendien de enige voeding, dat het 100% natuurlijke, waardevolle DogProMin uit algen en kruiden bevat.

Onze DogProMin – onze natuurlijke vitaal stoffen complex

Onze DogProMin rondt onze Canis Plus® droogvoeding recepten af en levert naast de overige behoedzaam verwerkte ingrediënten, waardevolle vitaminen, mineralen en sporenelementen in hun natuurlijke vorm. Ons kruiden- en algenmengsel bevat naast zeewierkalk ook biergist, dat zorgt voor natuurlijke B-vitaminen, voor een natuurlijke calciumvoorziening. Ingrediënten zoals artisjok, venkel en paardenbloem breiden het DogProMin-recept uit, zodat een veelvoud aan gezonde voedingsstoffen over een breed spectrum bijdraagt aan de natuurlijke verzorging van de hond.

Licht verteerbaar - de brokken zwellen niet op

In tegenstelling tot ander veelvuldig gebruikt hondenvoer zwelt Canis Plus® droogvoeding niet op in de maag en wordt eenvoudig weg afgebroken tot zijn afzonderlijke bestanddelen - precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit is ontlastend voor de maag en kan positief bijdragen aan een gezonde darmperistaltiek. Zo kan ook de natuurlijke darmreiniging worden bevorderd, wat het risico op parasietenbesmetting in de darmen kan verminderen. Dit zijn vaak triggers voor voedselallergieën.

Met hoogwaardige ingrediënten - perfect voor kieskeurige dieren

In Canis Plus® droogvoeding worden geen dierlijke of plantaardige bijproducten gebruikt zoals verenmeel, klauwen en hoorn of stengels, bladeren of andere plantaardige afvalproducten; deze horen niet in hondenvoeding! Bovendien bevat Canis Plus® Droogvoeding geen vulstoffen, wat betekent dat de voeding goed verteerbaar is, de gevoede hoeveelheid laag is en het volume van de ontlasting is daardoor minder.

De ingrediënten worden verwerkt zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en worden openlijk en individueel vermeld in de verklaring. Dit zorgt voor een natuurlijk gezond, transparante voeding: zelfs voor gevoelige of allergische dieren.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig en met de grootste zorg geselecteerd en worden regelmatig getest door onafhankelijke laboratoria. Met een onvergelijkbare kwaliteit en een gevarieerd aanbod aan smaken is het Canis Plus® assortiment de favoriet bij fijnproevers. Meer informatie over onze gezonde ingrediënten vind je hier

Canis Plus® Compleet voeding kan ook heel goed gevoed worden in combinatie met BARF/ vers vlees, de puur vlees in blik en puur vlees in rolverpakking of met de Compleet menu‘s. Het is ook een perfect vakantie alternatief voor honden die anders zelf bereidde, vers voeding krijgen.

Diverse varianten voor jong en oud

Ons Canis Plus® koudgeperste droogvoeding is verkrijgbaar in de volgende heerlijke varianten: Gevogelte, Lam, Rund, Zalm, Konijn, Sport, Pups Gevogelte en Pups Zalm als compleet voeding, maar ook met Insecteneiwit als aanvullende voeding. Veel varianten zijn verkrijgbaar in zowel, kleinere en reguliere, brok groottes.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 574 909 03 (NL)/ 04 - 923 109 22 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag proefzakjes toe en helpen je de juiste variant te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.