Naturavetal Logo

De kattenadviezen van Naturavetal®

De spinnende viervoeters zijn zonder twijfel hele speciale huisdieren. Hun schoonheid en elegantie inspireren ons mensen net zo veel als hun speelsheid en hun oneindige behoefte om geknuffeld te worden. Maar geen twee katten zijn hetzelfde: ze verschillen in karakter, temperament en natuurlijk in hun eetvoorkeuren. Veel factoren spelen hierbij een rol, zoals leeftijd of geslacht.

In de Naturavetal® kattenadviezen leer je zowel over jonge katten als over ouder wordende katers. We belichten tal van gezondheidsgerelateerde onderwerpen zoals verzorging, BARF of stressfactoren zoals het oudejaarsvuurwerk. Lees hier in de kattenadviezen alles over een van de meest geliefde huisdieren!

Naturavetal® advies telefoon

Onze deskundigen geven je graag persoonlijk advies.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, geven we je graag uitgebreid advies. 

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur

Kattenvoeding in één oogopslag

Voor fijnproevers heeft Naturavetal® precies de juiste kattenvoeding – soortgeschikt en gezond met een extreem hoog aandeel vis of vlees. Nat voeding is vooral belangrijk voor katten, omdat twee derde van hun lichaam uit water bestaat. Meer hierover en waarom droogvoeding alleen als aanvulling op het menu zou moeten staan, lees je in de kattenadviezen. Een bijzondere rol bij het onderwerp kattenvoeding hebben de kittens, die naast veel liefde en aandacht, vanaf het begin, alleen het beste en natuurlijk gezonde voeding verdienen. En niet op de laatste plaats, zijn het de katten met allergieën en katten met intoleranties of ziektes die speciale eisen stellen aan hun voeding. In de kattenadviezen gaan we daarom ook in op de bijzondere gevallen van voeding van kittens tot senioren en delen we onze kennis graag met je.

Tips voor het houden van katten

Naast het voeden zijn er veel andere gebieden waar katteneigenaren vragen over stellen. Waarop moet bijvoorbeeld gelet worden bij castratie? Of welke natuurlijke remedies zijn er tegen teken? Hoewel sommige onderwerpen perfect zijn afgestemd op buitenkatten, zijn de meeste tips en tricks ook van toepassing op katten die het liever gezellig hebben bij de warme open haard of op het zonovergoten balkon. Basiskennis van mineralen, vitamines of kruiden is ook een integraal onderdeel van onze kattenadviezen, waarbij we altijd weer nieuwe artikelen toevoegen. Check daarom regelmatig om op de hoogte te blijven van nuttige en praktische kennis over katten.

Informatief advies over je geliefde huisdier

Naturavetal® biedt niet alleen dier specifieke voeding aan voor huisdieren en nuttige kennis over katten. We zijn ook experts als het gaat om het voeden van honden en hebben informatie over veel verschillende onderwerpen voor je verzameld in de hondenadviezen. Hondenbezit en verzorging zijn net zo belangrijk als hondenvoeding en BARF. Wanneer je een allerliefste pup in huis gaat nemen, vind je praktische tips in de puppy-adviezen. Blader nu door de Naturavetal®-adviezen!

Naturavetal®-Tipp

Hondenbezitters kunnen veel interessante wetenswaardigheden in onze hondenadviezen vinden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op 06 - 57490903 (NL)/ 04 - 92 310 922 (B) of per e-mail naar: info@naturavetal.nl.

Naturavetal® proefzakjes

We sturen je graag voedermonsters en helpen je de juiste variëteit te kiezen.

De Naturavetal® nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij je over het laatste nieuws over gezonde voeding voor honden en katten.