Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Katze vor einer Grünpflanze

De kattenadviezen van Naturavetal

De spinnende viervoeters zijn zonder twijfel hele speciale huisdieren. Hun schoonheid en elegantie inspireren ons mensen net zo veel als hun speelsheid en hun oneindige behoefte om geknuffeld te worden. Maar geen twee katten zijn hetzelfde: ze verschillen in karakter, temperament en natuurlijk in hun eetvoorkeuren. Veel factoren spelen hierbij een rol, zoals leeftijd of geslacht. In de Naturavetal kattenadviezen leer je zowel over jonge katten als over ouder wordende katers. We belichten tal van gezondheidsgerelateerde onderwerpen zoals verzorging, BARF of stressfactoren zoals het oudejaarsvuurwerk. Lees hier in de kattenadviezen alles over een van de meest geliefde huisdieren!

Naturavetal tip:

Hondenbezitters kunnen veel interessante wetenswaardigheden in onze hondenadviezen vinden.

Kattenvoeding in één oogopslag

Voor fijnproevers heeft Naturavetal precies de juiste kattenvoeding – soortgeschikt en gezond met een extreem hoog aandeel vis of vlees. Nat voeding is vooral belangrijk voor katten, omdat twee derde van hun lichaam uit water bestaat. Meer hierover en waarom droogvoeding alleen als aanvulling op het menu zou moeten staan, lees je in de kattenadviezen. Een bijzondere rol bij het onderwerp kattenvoeding hebben de kittens, die naast veel liefde en aandacht, vanaf het begin, alleen het beste en natuurlijk gezonde voeding verdienen. En niet op de laatste plaats, zijn het de katten met allergieën en katten met intoleranties of ziektes die speciale eisen stellen aan hun voeding. In de kattenadviezen gaan we daarom ook in op de bijzondere gevallen van voeding van kittens tot senioren en delen we onze kennis graag met je.

Onze nieuwste onderwerpen in de kattenadviezen

Tips voor het houden van katten

Naast het voeden zijn er veel andere gebieden waar katteneigenaren vragen over stellen. Waarop moet bijvoorbeeld gelet worden bij castratie? Of welke natuurlijke remedies zijn er tegen teken? Hoewel sommige onderwerpen perfect zijn afgestemd op buitenkatten, zijn de meeste tips en tricks ook van toepassing op katten die het liever gezellig hebben bij de warme open haard of op het zonovergoten balkon. Basiskennis van mineralen, vitamines of kruiden is ook een integraal onderdeel van onze kattenadviezen, waarbij we altijd weer nieuwe artikelen toevoegen. Check daarom regelmatig om op de hoogte te blijven van nuttige en praktische kennis over katten.

Katze umgeben von Blumen

Informatief advies over je geliefde huisdier

Naturavetal biedt niet alleen dier specifieke voeding aan voor huisdieren en nuttige kennis over katten. We zijn ook experts als het gaat om het voeden van honden en hebben informatie over veel verschillende onderwerpen voor je verzameld in de hondenadviezen. Hondenbezit en verzorging zijn net zo belangrijk als hondenvoeding en BARF. Wanneer je een allerliefste pup in huis gaat nemen, vind je praktische tips in de puppy-adviezen. Blader nu door de Naturavetal-adviezen!

Naturavetal info

Mocht je vragen hebben over dit onderwerp, dan geven wij je graag uitgebreid advies. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereiken op +31 6 57490903 of per e-mail: info@naturavetal.nl

Wil je meer informatie over onze producten of wil je een proefzakje ontvangen? Uiteraard helpen wij je graag verder en zien je telefoontje of e-mail graag tegemoet.

Kataloge und Flyer Logo

Catalogi en flyers

Brochures met alle informatie over de producten en veel voedingstips

Futterprobe Logo

Proefzakjes

Brochures met alle informatie over de producten en veel voedingstips

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.