Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Katze vor einer Grünpflanze

Felins Plus® aanvullend voer - Versterking voor kleine tijgers

Honderd procent natuurlijke voedingssupplementen

De beste basis voor een goede gezondheid op elke leeftijd is een hoge kwaliteit van eten essentieel. De voedingsrijke Felins Plus® voedselkwaliteit is daarom altijd de juiste keuze. Voor speciale behoeften of als aanvulling op de BARF zijn dit zeer effectieve, weldoende supplementen op voeding. Als het gaat om de toename van spirit, natuurlijk ontgiften, stimulatie en revitalisatie van het hele organisme, te ondersteunen bij groei of op oudere leeftijd, herstel of gewichtstoename van kittens, Felins Plus® supplementen zijn aanvullend op de voeding te gebruiken. Het bevat voedingsstoffen en actieve ingrediënten die zelfherstellende processen in het lichaam kunnen bevorderen, het metabolisme kunnen stimuleren en het immuunsysteem kunnen helpen – op een volledig natuurlijke manier. Je lieveling zal dus alles krijgen wat hij nodig heeft voor een gezond leven, in overeenstemming met zijn of haar behoeften. Heeft u vragen over onze aanvullende supplementen? Neem contact met ons op!

Natuurlijke oliën voor een gezonde vitaliteit

Met krillolie en zalmolie zijn er twee kostbare, rijke supplementen beschikbaar die afwisselend of alleen gevoed het organisme van de kat, ondersteunen op verschillende manieren: Krillolie geeft kracht en sterkte, beschermt de gewrichten, stabiliseren de cardiovasculaire functie en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Zalmolie kan met succes worden gebruikt bij gebrek aan eetlust, ondersteunt de stofwisseling en zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Bovendien leveren beide oliën uw kat nuttige omega-3- en -6-vetzuren.

Voeden bij aanwezigheid van wormen

Vooral bij vrije buiten lopende katten, maar ook bij sofatijgers speelt de gezonde darmflora een belangrijke rol in de gezondheid. Buiten vormen muizen en andere kleine prooidieren voor katten een gevaar voor wormen, in het appartement kunnen vlooien verantwoordelijk zijn voor wormtransmissie. Met verantwoordelijke, zorgvuldige preventie en therapeutische behandeling – zonder de fysiologische darmflora van de kat te schaden – kunnen eigenaren van gezelschapsdieren secundaire ziekten vermijden. We bieden daarom twee voedingssupplementen voor de kat, die een positief effect op het darmmilieu kunnen hebben en helpen zo de kat op natuurlijke wijze vrij van wormen te blijven. Door een vijandig darmmilieu kan een rekolonisatie worden vermeden. Om de darmflora na behandeling met antibiotica of chemische ontworming middelen te ondersteunen, kan de Felins Plus® Petflora de balans van bacteriën van een gezonde darm versterken.

In ieder geval belangrijk: geen wormkuur bij verdenking geven! Het dier moet eerst worden gecontroleerd op wormen door regelmatige controles van fecale monsters. Wanneer er al wormen aanwezig zijn helpt het voeren van Vermcurat bij de voeding het darmmilieu. Voor de reguliere ondersteuning van een darmflora, die het omwille van voedingsredenen moeilijk maakt voor wormen, adviseren wij de reguliere toediening van Vermprevet®.

Melkzuur voor een gezonde darm

Bij veel ziekten is de darm vaak de oorzaak en de sleutel tot herstel. Zo zijn katten met allergieën, pollen of voedselintoleranties, vooral aangewezen op een intacte darmflora. Ook het sociale gedrag en de algemene conditie kan worden beïnvloed door een gezonde darm, zowel negatief als positief. Hoe goed het voedsel is opgesplitst en alle belangrijke ingrediënten daaruit beschikbaar zijn gemaakt voor het lichaam, bepalen ook de bacteriën in de darm. En ze willen worden ondersteunt en verzorgd, zodat ze hun bijdrage kunnen leveren aan de verdediging tegen ziekteverwekkers. Felins Plus® Petflora biedt niet alleen een verscheidenheid van gezonde darmbacteriën, maar ook vitaminen, mineralen en enzymen een algehele ondersteuning van het hele immuunsysteem van de darm. Zeker bij de wederopbouw, vooral na belastingen zoals door antibiotica of chemische ontworming middelen en voedingsomstelling.

Voedingsavies:

1,5 ml per kg lichaamsgewicht eenmaal per dag over één voeding Periode van ten minste 14 dagen, tot 6 weken te voeden.

Natuurlijke ondersteuning voor katten met allergieën

Lente en zomer zijn eigenlijk heel populair. Maar als je iemand met gras en pollenallergieën ziet heeft dit seizoen twee gezichten, omdat hier tranen en jeukende ogen, een loopneus en het gewoon niet fit en sterk te voelen bij ontstaan. Het immuunsysteem is overmatig geprikkeld en ziet het stuifmeel als een gevaar en geeft meer histamine af. Deze boodschapper substantie zet de cellen in alarm modus en het lichaam werkt overmatig de hele dag door, dat is wat zo moe maakt. Bij katten worden soortgelijke symptomen gezien, een verhoogde jeuk van de poten, mond, flanken en buik.

Voedingsavies

1-2 keer per dag voeden, of dienovereenkomstig de aanbevelingen van de dierenarts, natuurgeneeskundige of therapeut.
Kleine kat: ½ capsule/ dag
Grote kat: 1 capsule/ dag

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.