Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Spielende Hunde auf einer Wiese

Canis Plus® koudgeperst droogvoer heeft het

De voordelen van koudgeperst droog voedsel

• Zorgvuldig koudgeperst, rijk en compleet voer
• Meer dan 60% vers vlees of visgehalte vóór het drogen
• Pure variëteit met slechts één dierlijke eiwitbron van zalm-, gevogelte- lams-, of rund- of konijnvlees
• Waardevolle essentiële vetzuren uit zalmolie
• Echte, rijke zaailingen van ontsloten haver en bruine gierst
• Vitaminen en mineralen van puur natuurlijke oorsprong
• Met DogProMin-complex van algen en kruiden
• Glutenvrije, compatibele formule
• Vrij van vulstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen
• Vrij van inferieure bijproducten zoals verenmeel, klauwen en hoorn
• Zonder de toevoeging van kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen
• Zonder soja, tarwe en zuivelproducten
• Verzekerde kwaliteit door analyses van onafhankelijke laboratoria

Wat is koudgeperst droogvoer?

Koudgeperste droogvoeding van Canis Plus® staat voor een natuurlijk, soort passend en uitgebalanceerd dieet, dat geschikt is voor alle honden.

In een koudgeperste droogvoeding wordt heel voorzichtig met de natuurlijke ingrediënten omgesprongen omdat een voedingsstof door hoge temperaturen tijdens de fabricage waardeloos wordt. Vanwege de lagere productietemperaturen voldoen de juiste en diverse recepten, met veel vlees, aan de biologische behoeften van de hond. Koudgeperst droogvoer zoals Canis Plus®, die volledig vrij is van synthetische additieven, voedt de hond naar het model van de natuur. De 8 recepten zorgen voor een soortgeschikt dieet als hoogwaardig compleet voer, ook voor gevoelige honden en met allergieën.

Productieproces koudgeperste voeding

Een conventionele extrudaat voeding wordt gewoonlijk lang bij 130-180 ° C gebakken. Dus, veel van de van nature aanwezige vitamines verbranden, die dan vervangen moeten worden door kunstmatige vitaminemixen, die het lichaam vervolgens slecht absorbeert.

Het bijzondere van Canis Plus® koudgeperst compleet droogvoer is onder meer dat de grondstoffen afzonderlijk en zorgvuldig worden voorbereid: het vlees gegaard en gemalen zodat het kan worden verwerkt. Zo voldoet het koudpers proces ook aan alle hygiënische voorschriften.

De gezonde granen, zoals bruine rijst, haver, of graanvervangers zoals gierst of boekweit, worden verwerkt door Canis Plus® met behulp van een unieke patentprocedure met hete stoom en dus optimaal zo verteerbaar.

De groenten, fruit en kruiden worden in het mengsel toegevoegd in een lucht gedroogde vorm net voor koude persing. Dit nutriënt behoudt bij koud persen alle voedingsstoffen en vindt plaats bij ongeveer 39°C in plaats van onder een korte omgevingsdruk bij het persen van de ingrediënten in de pellet vorm.

Het productieproces van het koudgeperste droogvoer zorgt voor een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid van de respectieve natuurlijke ingrediënten. Dit behoudt daardoor grotendeels vitaminen, mineralen en fytochemicaliën.

Wat zijn de voordelen van koudgeperst hondenvoer?

De hond kan koudgeperst droogvoer, dankzij het ingrediënt besparende productieproces, zeer goed verteren. De enzymactiviteit van de waardevolle zaailingen, de voedingsstoffen van de kruiden en de groenten en fruit zijn nog steeds intact omdat het voedsel niet is blootgesteld aan hitte die de voedingsstoffen zou kunnen verbranden. Het hoge vleesgehalte, gezonde granen of de graanvervanging in de recepten zijn alle gegaard en zorgen zo voor een optimale krachtbron. Elke essentie van het voer kan door de cel worden gebruikt en zo bijdragen aan de vitaliteit. Door deze optimale benutting van de ingrediënten is de hoeveelheid voeding significant lager dan bij een extrudaat voeding, die zo de spijsverteringsorganen en de portemonnee permanent ontlast.

Koudgeperst droogvoer zwelt niet op in de maag, maar valt uiteen in zijn componenten. Dit beschermt de maag en kan een positieve bijdrage leveren aan een natuurlijke darmperistaltiek en zo een effectieve colonreiniging bevorderen, die op zijn beurt de kolonisatie van parasieten in de darm kan verminderen. Koudgeperst droog voeding zoals Canis Plus® is natuurlijk, geschikt voor honden en is volledig zonder synthetische additieven van welk type dan ook, zodat het organisme niet wordt belast met onnodige synthetische stoffen.

Zo vormt het koudgeperste droog voeding Canis Plus® een gezonde basis voor elke hond, jong of oud, gezinshond of zeer actief in sport, gezond of allergisch. Het eten bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten, zodat de hond op de best mogelijke manier zal worden gevoed.

Gezond voer voor uw hond

Bovenal heeft voeding een beslissende invloed op de gezondheid van onze honden. Om deze reden gebruikt Canis Plus® koudgeperst droogvoer alleen natuurlijke ingrediënten naast een hoog vleesgehalte. Zo is de samenstelling van Canis Plus® koudgeperst droogvoer aangepast aan de dagelijkse behoefte van honden. Het bevat hoog verteerbare eiwitten van de hoogste kwaliteit, voldoende vetgehalte met waardevolle omega-3-, 6- en 9-vetzuren, maar ook gezonde groenten en een speciale mix van inheemse kruiden, die cel beschermende en fytochemicaliën bevatten en die altijd de oorspronkelijke voedselbronnen van de plant zijn geweest.

Het koudgeperst droogvoer Canis Plus® bevat geen dierlijke en plantaardige bijproducten, zoals tarwemeel, klauwen, hoeven, hoorns of stengels, wortels, stronken of bladeren, deze horen niet thuis in het hondenvoer!

Vanwege deze transparante en natuurlijke samenstelling is Canis Plus® koudgeperst droogvoer ook geschikt voor honden met allergieën of voedselintoleranties.

Goed verteerbare droogvoer

De ingrediënten voor het koudgeperst droogvoer van Canis Plus® zijn allemaal natuurlijk, zonder de toevoeging van vulstoffen zoals plantaardige vezels, die alleen dienen om de zak te vullen. Maar als u de echte ingrediënten gebruikt, zoals alleen de volle rijst korrel of gierstkorrel, die optimaal worden ontsloten, kan de hond de koolhydraatbron goed verteren.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.