Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Kleiner Hund auf einer Wiese

De Canis Plus® vleesrol: puur kip, puur lam, puur paard, puur wild en puur geit

Worstendieven, opgepast!

Worstendieven zullen volledig van het pad zijn en jagen op deze onweerstaanbare prooi: voor 100% vlees – een vol pond: Dit zal de hond smaken! 500g van deze vleesvoeding brengen veel smaak, gezonde en natuurlijke voedingsstoffen in de bak en ook minder afval in de prullenbak. Vijf heerlijke varianten hebben vijf keer het beste vlees en hoogwaardig orgaanvlees. Zacht gegaard in een handige vlees-rol verpakking en hoeft zelfs niet gekoeld, met een lange houdbaarheid. Net zo goed als zelf bereid – maar gewoon veel praktischer. Traditioneel gemaakt van 100% hoge kwaliteit spiervlees en orgaanvlees.

Door zorgvuldig controle van onze lage-temperatuur garing methode en extra korte bereidingstijd worden de waardevolle ingrediënten optimaal behouden. Dat is gevarieerde voeding, zoals ze moet zijn. Tussendoor, als zondagsmenu of als sappige en heerlijke traktatie, waarop de hond dol zal zijn. De Canis Plus vleesrollen zijn ongeopend 8 maanden houdbaar na productie.

Canis Plus® vleesrollen van Naturavetal

Voedingsadvies

Aanbeveling dagelijkse hoeveelheid voor gewone voeding incl. onderverdeling:

3% van het lichaamsgewicht (5% voor pups, voor senioren 2,5%). De berekende hoeveelheid bestaat uit 70% vlees en 30% groente/ fruit of vlokken aangevuld met calcium en olie.

Zelfs als een smakelijke traktatie tussendoor.

Als gecombineerde voeding, de helft van de gespecificeerde dagelijkse hoeveelheid Canis Plus® droogvoer en 1,5% van het lichaamsgewicht (2,5% in pups met senioren 1,25%) vlees en bijgerechten.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.