Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Nahaufnahme eines Hundes

"Geef de mens een hond en zijn ziel zal genezen!" - Hildegard von Bingen

De andere manier van diervoeding

Honden verrijken ons leven en geven ons zoveel vreugde. De hond is onze trouwe metgezel in alle omstandigheden, familielid en beste vriend. Voor een vriend wil je natuurlijk alleen het beste en dat is inclusief een optimaal gebalanceerd en gezond dieet. Voor het beste hondenleven – passend bij het soort dier, hond of kat, vanaf het begin – richten we onze activiteiten op het aanbieden van goede dingen die dieren helpen gezond en gelukkig te zijn. Als de hond gezond is – of de hond gezond eet, is de eigenaar ook gelukkig. Maar niet elk eten is hetzelfde! De verschillen zijn aanzienlijk; de kwaliteit van elke grondstof en het productieproces en kunnen de gezondheid van onze viervoeters behoorlijk beïnvloeden. Veel ziekten zijn genetisch, maar een groot deel zijn gebaseerd op omgevingsfactoren – waar voeding een cruciale rol speelt. Het toenemend aantal allergieën, pijn in gewrichten, huid en haar problemen, kanker, gastro-intestinale aandoeningen, nier- en leverziekten en spijsverteringsstoornissen kan heel goed worden geassocieerd met een ongezonde, slechte voeding. In het bijzonder in het geval van talrijke voedselallergieën en gevoelige honden, moet de eigenaar een voeding zoeken dat niet de respectieve allergenen bevat. Hier is het raadzaam om een ​​voedingsmiddel met glutenvrije receptuur en slechts één bron van eiwitten bevat te kiezen – zoals in Canis Plus hondenvoer, complete voeding verstrekt, en zoals aanbevolen door dierenartsen en diernatuurgeneeskundigen.

De basis voor een lang, vitaal leven.

De stijging van de gedragsproblemen bij honden is niet alleen te wijten aan verkeerde verhouding en/ of educatie, maar ook door te veel chemische toevoegingen in de voeding. Dat komt door neurotoxische stoffen in de vorm van synthetische conserveringsmiddelen die het gedrag van honden kan veranderen. Maar de hondenbezitter heeft het in eigen hand om door een goed kwaliteit van het voer direct invloed uit te oefenen op de gezondheid van zijn huisdier.

Bovendien moet een biologisch geschikt voer overeenkomen met de natuurlijke manier van leven van de dieren. Een voeding op maat van individuele behoeften en levensomstandigheden is de basis voor een lang, vitaal leven. Op grond hiervan geldt: voor degenen die in overeenstemming met de natuur van de hond en volwaardig voedt, van zijn viervoeter levensvreugde en een gezond leven als dank krijgt.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.