Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Kleines Kätzchen mit der Mutter

Felins Plus® menu rollen - geschikt natvoer voor de kat

Evenwichtig compleet voer voor katten

Of het Felins Plus-menu rol met Rund, groenten en Cottage Cheese, Felins Plus Kip met groenten, fruit en eieren, Felins Plus Konijn met fijne groenten of Felins Plus Koolvis met kip en groenten – alle vier variëteiten zijn uitgebalanceerd, compleet voeding voor katten met hoge kwaliteit vlees, vis, vitaminen, mineralen, taurine en eierschaalpoeder.
Een speciaal aangepast product voor de kat bevat een hoog vleesgehalte van 87% nodig om het spinnende huisdier algeheel te voorzien van alles wat ze nodig hebben – puur natuurlijke voedingsstoffen en overvloedig goed vlees. Felins Plus-menurollen zijn verkrijgbaar in vier gevarieerde, heerlijke soorten van de beste vleeskwaliteit: traditioneel bereid met 100% hoogwaardig spiervlees, orgaanvlees, fruit en groenten. Voor veel smaak en gezonde, natuurlijke voedingsstoffen in de voerbak – natuurlijk in milieuvriendelijke verpakking. Zelfs niet gekoeld langdurig houdbaar. Alleen vlees van dieren die voor de levensmiddelenproductie wordt gebruikt, wordt verwerkt. Dankzij de zachte gaaring met onze lage-temperatuur-gaar methode en extra korte gaartijden blijven de waardevolle ingrediënten grotendeels behouden. Zoals altijd belooft Naturavetal dat de Felins Plus menurollen gegarandeerd vrij zijn van smaakstoffen of conserveermiddelen en zonder slachtafval of inferieure bijproducten.

Felins Plus® Menurollen

Voedingsadvies

Leeftijd van de kat: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding:

Vanaf de 6e maand 5% van het lichaamsgewicht

Senioren 3,5 - 5% van het lichaamsgewicht

Kittens en jonge katten (tot 6 maanden) mogen zoveel eten als ze willen

Deze indicatie waarden kunnen individueel worden aangepast aan het type en de energie behoefte van de kat.
Tips voor een goede voeding
  • Laat de kat tijdens het eten met rust. Verschillende katten kunnen afzonderlijk stressvrij worden gevoed.
  • Verschillende kleine maaltijden zijn gezonder dan één grote maaltijd.
  • Als de kat haar voedsel niet neemt, moet het na 15 minuten buiten bereik worden gehouden. Het voedsel kan dan opnieuw aangeboden bij de volgende voeding.
  • Voedsel dat te warm of te koud is, kan diarree of braken veroorzaken.

Als u vragen heeft, helpt ons team van experts u graag!

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.