Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Natürlich veterinärmedizinisch empfohlen Logo

Wat dierenartsen aanbevelen

Steeds meer dierenartsen denken met de tijd dat het natuurlijke voer voor huisdieren in zicht is – het is toch het duidelijkst te zien in de veterinaire praktijk, dat slechte voeding kan leiden tot ernstige ziekten. Het besef dat een passende, natuurlijke voeding het beste is voor langlevende, vrolijke, vitale dieren – omdat de gezondheid van het dier met name afhankelijk is van wat het eet.

Als holistisch denkende en handelende fabrikant ligt het ons – als Naturavetal – aan ons hart, ons in te zetten in het belang van de aan ons toevertrouwde dieren – met correcte voeding!

In combinatie met complementaire therapieën en natuurlijke regulatiemethoden kunnen veel chronische degeneratieve ziekten van tevoren worden voorkomen.

We horen vaak van klanten, dierenartsen en diernatuurgeneeskundigen dat er geen echt vergelijkbare kwaliteit droogvoer voldoet aan de natuurlijke behoeften. Canis Plus voor honden en Felins Plus droogvoer voor katten zijn koud geperst en bevatten geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Uit overtuiging besloten we consequent voor de keuze van het koude productieproces – en gebruiken daarom alleen grondstoffen die onze klanten en hun huisdieren uitstekende, volledig natuurlijke kwaliteit garanderen.

Daarnaast is rauwe voeding een van de beste voedingsopties voor de dieren. Helaas, in onze snelle en haastige tijd, hebben niet alle honden en katten eigenaren de tijd om hun huisdier te voeden met vers vlees en groenten. Daarom bevat ons koudgeperst droogvoer met voldoende dierlijke eiwitten, natuurlijke kruiden, algen, etherische oliën bovendien nog ontsloten rijst, gierst, maïs en haver als graan – dat de hond een schat aan ingrediënten levert. Allergenen zoals tarwe of gerst zal je niet vinden bij Naturavetal.

Als een waardevol alternatief voor vers vlees voeding of als een smakelijke variatie op de compleet menu’s, zijn de blikken of rollen voor honden, evenals de menu rollen van Naturavetal voor katten, zijn deze een goede keuze om de dieren natuurlijk en gezond te voeden.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.