Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Hund auf einer Wiese

Canis Plus® Vlees in blik - het pure vleesplezier

100% puur vlees

Naar de blikjes – Rennen naar de blikjes! Omdat elke hond haast heeft om bij de voerbak te komen en het water daarbij uit de bek loopt.

Canis Plus® vleesblikken zijn verkrijgbaar in verschillende smaken in blikken van 410g/ 820g, die de voeding met 100% puur vlees verrijken – voor een gegarandeerde hond specifieke voeding. Door het consequent gebruik van puur vlees van slechts één bron van dierlijke eiwitten, is het volledige assortiment ook geschikt voor gevoelige honden en honden met voedselintoleranties – en zelfs kieskeurige honden zullen ervan houden! De zacht gegaarde smaakvolle maaltijden voor de hond zijn een gezonde aanvulling op onze droog voeding of gewoon als een welverdiende beloning. In combinatie met het populaire Canis Plus® Droogvoer, kunt u gewoon de helft van de aangegeven hoeveelheid geven uit het puur vleesblik met vlokken en eierschaalpoeder, in de ochtend en de helft van de dagelijkse hoeveelheid droogvoer in de avond.

Canis Plus® vleesblikken

bevatten het beste vlees en hoogwaardig orgaanvlees in de drie variëteiten: Rundvlees · Runderpens · Eendenvlees. Ook voor BARFER’s zeer nuttig als vers vleesvervanger en praktisch, omdat elk stukje vlees een stukje vitaliteit is.

De vleesblikken van Canis Plus® zijn ontwikkeld om op puur natuurlijke basis te werken, zodat uw hond altijd en overal vers vlees in de bak zal hebben.

Voedingsadvies

Aanbeveling dagelijkse hoeveelheid voor gewone voeding incl. onderverdeling:

  • 3% van het lichaamsgewicht (5% voor pups, 2,5% voor senioren) en de berekende hoeveelheid is verdeeld in 70% vlees en 30% groenten/ fruit of vlokken aangevuld met calcium uit natuurlijke bron en olie
  • Ook als tussendoortje een lekkere beloning.
  • Voed bij een gecombineerde voeding de helft van de aangegeven dagelijkse hoeveelheid Canis Plus® droogvoer en 1,5% van het lichaamsgewicht (bij pups 2,5%, bij ouderen 1,25%) aan vlees en bijgerechten.

Deze richtlijnen moeten individueel worden aangepast aan het temperament en de leeftijd van de hond.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.