Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Nasser Hund mit langem Fell steht im Wasser

Onze tips voor voedselopslag en algemene aanbevelingen voor voeding

Voeropslag

Plaats het voer niet in een opslagton, maar laat het na opening in de originele papieren zak liggen. Dit kan in de ton worden geplaatst, maar de container mag niet hermetisch worden gesloten. Tips van Naturavetal: De voerzak alleen dicht kreukelen. De maatbeker één of twee keer per week uit spoelen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen niet met de handen in de voerzak te grijpen om schimmels e.d. te voorkomen. Canis Plus compleet voeding wordt regelmatig gecontroleerd dat het vrij van voermijt is en altijd betrouwbaar bevestigd. Omdat Naturavetal consequent geen slachtafval gebruikt als veren, klauwen of dergelijke is Naturavetal voeding volledig vrij van mijten.

Voer omstelling

Het beste is een snelle overgang naar de koudgeperste Canis Plus compleet voer, want een mix van geëxtrudeerd en koudgeperst voer is op grond van verschillende consistenties in de maag ongunstig voor de hond. Het wordt aanbevolen om de maaltijden ineens te vervangen door het Canis Plus compleet voer.  Bij bestaande ziekten en symptomen kan de omstelling individueel worden besproken met ons adviesteam via telefoon of e-mail.

Naturavetal® voedingstips

Advies over juiste voeding

• Voedsel dat te warm of te koud is, kan diarree of braken veroorzaken
• Laat de hond met rust tijdens het eten
• Verschillende honden kunnen beter afzonderlijk stressvrij worden gevoed
• Zelfs na het eten is rust belangrijk, anders bestaat er kans op maagtorsie
• Twee keer per dag eten is gezonder dan één grote maaltijd
• Als de hond zijn voer niet eet, zet het dan na 15 minuten weg
• Bied het voer niet nogmaals aan, maar wacht tot de volgende voeding

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.