Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl

Naturavetal® kieswijzer voor hondenvoer

Welk hondenvoer is gezond voor je hond?

De hond puur natuurlijk voeden, zonder synthetische toevoegingen, is de belangrijkste basis in ons gezonde voedingsprogramma voor honden. U en uw hond zijn een team – welk hondenvoer, koudgeperst droogvoer, compleet menu, vleesblikken met vlokkenmengsel of BARF/ vers voer, het beste bij u en uw hond past en kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw dagelijkse leven, dat weet u het best. De beste, natuurlijke ingrediënten hiervoor zijn hier te vinden.

Welk hondenvoer is geschikt voor de normaal actieve hond?

Canis Plus® Gevogelte of Lam zijn onze hoogwaardige, koudgeperste klassiekers. De unieke composities maken ze bijzonder smakelijk en licht verteerbaar premium voedsel voor volwassen honden. De exclusieve recepten met gevogelte of lamsvlees, licht verteerbaar, elk met één exclusieve bron van eiwitten, worden aangevuld met volkoren rijst en ontsloten haver, en worden bereid door een eigen, gepatenteerde kookmethode. Daarbij komen ook lucht gedroogd fruit, groenten, kruiden en gezonde mineralen uit algen. Diverse, gezonde klassiekers voor alle rassen gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. Honden zonder gevoeligheden kunnen onze droogvoedervariëteiten ook afwisselend gebruiken.

Welk hondenvoer is geschikt voor honden met een allergie en voor gevoelige honden?

Voor allergische en gevoelige honden, bieden wij onze Canis Plus Zalm en ons Canis Plus Konijn aan – beide zijn zeer geschikt voor honden met een gevoelig gastro-intestinaal stelsel.

Vis ondersteunt het gehele hondenorganisme en bevindt zich in de biologische voedingswaarde bovenaan. Licht verteerbare zalm bevat een hoog gehalte aan essentiële en vitale omega-3 en omega-6 vetzuren die de hond ten goede komen met Canis Plus® Zalm. De gunstige eigenschappen vooral voor de huid, maag, hart en gewrichtsproblemen kunnen van belang zijn. In plaats van conventioneel graan, wordt bruine gierst gebruikt, wat goed verdragen wordt bij graanallergieën.

Canis Plus® Konijn droog voer is een hoogwaardig, koudgeperst voer, dat een absolute premium voeding is voor honden met gevoelige of allergische reacties en natuurlijk een pure traktatie voor viervoeters. Unieke samenstelling – omdat het exclusieve recept veel te bieden heeft, onder andere konijn als een eiwitbron met laag cholesterolgehalte en vezelrijk boekweit met veel voedingsstoffen, evenals essentiële aminozuren.

Zwei Welpen auf der Wiese

Welk hondenvoer voor pups en jonge honden?

Flexibiliteit bij het voeden van de pup kan erg belangrijk zijn voor de latere compatibiliteit van de individuele voersoorten. Veel fokkers voeden daarom niet alleen één soort voedsel, maar combineren ook nat en droogvoer en BARF/ vers voer. De pup kan wennen aan verschillende soorten voedselsmaken en het spijsverteringsstelsel heeft baat bij de variëteit en is vaak minder gevoelig voor eventuele latere verandering.

Voor pups en jonge honden tot in de 12e maand van het leven kunt u voor, Canis Plus Pups en Jonge honden kiezen of voor Canis Plus Zalm– of combineer ze makkelijk met elkaar.

Canis Plus Pups en Jonge honden Gevogelte of Zalm zijn koudgeperst, natuurlijke compleet voer met een bijzonder hoge hoeveelheid vlees en geselecteerde, natuurlijke kruiden voor een op behoeften gebaseerde voeding in de groeifase.

Als natvoer bieden wij gezonde puppymenu’s voor uw groeiende hond. Elk van de drie soorten zorgt ervoor dat de pup en jonge hond veel vlees van slechts één dierlijke eiwitbron (rund, lam of geit) krijgt, waardevolle Moor dat de ontwikkeling van een gezonde spijsvertering ondersteunt en zijn geheel vrij van graan. Hiermee kunt u alle voeding soorten van Naturavetal voeren en zorgen voor een gezond begin van een lang leven voor de pup en jonge hond.

Welk hondenvoer voor de sport enthousiaste en zeer actieve hond?

Voor sportliefhebbers biedt Canis Plus Sport een extra portie vlees – voor langdurige prestaties en uithoudingsvermogen. Dit koudgeperste, natuurlijke complete voer is ideaal voor alle honden met een verhoogde behoefte aan energie. De uitgebreide compleet voeding heeft slechts één eiwitbron voor optimale compatibiliteit met een verhoogd vlees- en vetgehalte voor energievoorziening.

Welk hondenvoer voor honden met graanallergie?

Met onze Canis Plus Compleet menu’s krijgen honden met een intolerantie/ allergie voor graan ook een smaakvolle voeding. Met de verscheidenheid aan kip, lam, kalkoen en koolvis, wild, rund of buffel, is de behoefte van uw hond aan essentiële vitamines, eiwitten, sporenelementen en mineralen volkomen natuurlijk afgedekt. Daarbij maken we consequent geen gebruik van synthetisch geproduceerde vitaminen en synthetische additieven aan, die daardoor acceptatie verbeteren.

Welk hondenvoer voor honden met overgewicht?

Honden die op hun lijn moeten letten, zullen profiteren van onze compleet menu’s of ons Canis Plus-Gevogelte. U kunt ook het laag-calorie vlees, kip of wildvlees geven als vleesrol, aangevuld met onze graanvrije vlokkenmix Topfit-Mix en Algenkalk dat zeer Calciumrijk is.

Welk hondenvoer voor zwaar allergische honden?

Voor honden met verschillende allergieën bieden wij puur vlees – in de vorm van onze vleesrollen of vlees in blik aan – hier kunt u de maaltijd individueel aanpassen, afgestemd op uw hond, of eenvoudig een eliminatiedieet samenstellen.

Welk hondenvoer voor magere honden?

Met onze Canis Plus® Rund Rund zijn vooral magere honden of honden die het moeilijk op hun gewicht blijven rekening gehouden. Klassiek rundvlees als de enige dierlijke eiwitbron en een extra portie hoogwaardige rundervet zorgen voor een verhoogd vetgehalte voor de honden met een verhoogde energiebehoefte. De ontsloten bruine gierst als gezond alternatief voor granen maakt de voeding bijzonder goed te verdragen in het spijsverteringskanaal. Canis Plus® Rund is dus ook zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag.

Hund mit langem Fell
Naturavetal tip: Wij geven altijd goed advies op alle vragen

Het deskundige Naturavetal-expertteam is bereid u te voorzien van tips en informatie, evenals individuele vragen over producten, we helpen u graag verder en nemen de tijd voor gedetailleerde, persoonlijke ondersteuning. : +31 6 574 90 903 | info@naturavetal.nl of +32 492 310 922 | info@naturavetal.be

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.