Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Trockenfutter

Waarom Canis Plus® Compleet voer zo speciaal is

De voordelen van verzorgende voeding met natuurlijk Canis Plus® Compleet voer

De voordelen van Canis Plus®

• Zorgvuldig koudgeperst, rijk en compleet voer
• Meer dan 60% vers vlees of visgehalte vóór het drogen
• Pure variëteit met slechts één dierlijke eiwitbron van zalm-, gevogelte- of lamsvlees
• Waardevolle essentiële vetzuren uit zalmolie
• Echte, rijke zaailingen van ontsloten naakte haver en bruine gierst
• Vitaminen en mineralen van puur natuurlijke oorsprong
• Met DogProMin-complex van algen en kruiden
• Glutenvrije, licht verteerbare formule
• Vrij van vulstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen
• Vrij van inferieure bijproducten zoals verenmeel, klauwen en hoorn
• Zonder de toevoeging van kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen
• Zonder soja, tarwe en zuivelproducten
• GMO-vrij, zonder dierproeven, milieubewust in de productie
• Verzekerde kwaliteit door analyses van onafhankelijke laboratoria

De essentie van het leven

Een opvallend kenmerk van het koudgeperste Canis Plus Compleet voer zijn de originele zaailingen van ontsloten haver en bruine gierst. Deze zaailingen bevatten de “essentie van het leven”. Ze zijn de opslagruimte van de nieuwe plantjes voor vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3, 6, 9 vetzuren en natuurlijke antioxidanten en bevatten van zichzelf een enorme vitaliteit.

Door ontkieming kan hun gehalte aan vitaminen zich vermenigvuldigen met 400 tot 600%. Zaailingen zijn delicaat van structuur en daarom licht verteerbaar. Ze hebben een zeer hoge enzymactiviteit, die nog niet aanwezig is in het rustende zaad. Canis Plus Compleet voer is ook het enige voer dat het 100% natuurlijke, qua voedingswaarde waardevolle vitale complex DogProMin uit algen en kruiden bevat. Dit zal het metabolisme op de best mogelijke manier helpen en voedingsdeficiënties voorkomen: voorkomen is beter dan genezen.

In tegenstelling tot andere traditioneel hondenvoer, zwelt Canis Plus droog voedsel in de maag niet op en valt het simpelweg uiteen in zijn individuele componenten – net zoals het van nature was bedoeld. Dit beschermt de maag en kan een positieve bijdrage leveren aan zijn natuurlijke peristaltiek. Dit kan de intestinale peristaltiek helpen en de natuurlijke colonreiniging bevorderen, wat het risico op parasitaire kolonisatie in de darm kan verminderen. Dit zijn vaak triggers voor voedselallergieën. Naturavetal hecht veel belang aan hoge kwaliteitsnormen. Alle ingrediënten worden openlijk en individueel in de verklaring vermeld.

De favoriet voor fijnproevers onder de dieren

In Canis Plus compleet voer worden geen dierlijke en plantaardige bijproducten, zoals verenmeel, klauwen en hoorn of nagels, noch stelen en bladeren gebruikt, deze horen niet thuis in het hondenvoer! Bovendien bevat de complete voeding van Canis Plus geen vulstoffen, waardoor de voeding zeer goed verteerbaar is, de hoeveelheid voeding laag en dienovereenkomstig het faecale restvolume vermindert. De ingrediënten worden vers verwerkt – zonder toevoeging van conserveermiddelen. Dit zorgt voor een natuurlijk gezond dieet: zelfs voor dieren met gezondheidsproblemen.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig en met de grootste zorg geselecteerd en regelmatig getest door onafhankelijke, geaccrediteerde laboratoria. In onvergelijkbare kwaliteit en met een gevarieerd scala aan smaken, is het Canis Plus-assortiment de favoriet voor dieren-fijnproevers en liefhebbers, die het enthousiast opnemen met grote eetlust. Canis Plus Compleet voer kan ook goed worden gevoerd in combinatie met BARF/ vers rauw vlees, Naturavetal vlees in blik en vleesrollen of door iedereen die graag voor de hond zelf samenstelt; ook zeer gemakkelijk bijvoorbeeld als vakantievoer voor honden die anders vers voer zouden krijgen.

Canis Plus® Compleet voer is verkrijgbaar in deze heerlijke zes variëteiten: gevogelte, lam, zalm, rund, konijn, sport, en twee voor pups.

Naturavetal Futter-Sortiment
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.