Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Kleiner Hund auf einer Blumenwiese

De Canis Plus® puppy-menu's

Volwaardige voeding

Flexibiliteit bij het voeden van de pup kan erg belangrijk zijn voor de latere compatibiliteit van de individuele voeding soorten. Veel fokkers voeden daarom niet alleen één soort voedsel, maar combineren ook nat en droog voeding en BARF/ vers voeding. De pup kan dus wennen aan verschillende soorten voedingssmaken en het spijsverteringsstelsel heeft baat bij de variëteit en zal zo vaak minder gevoelig zijn voor stimuli bij latere verandering. Zo kunt u uw pup altijd voeden met dat wat bij hem en zijn behoeften past, maar ook in uw dagelijkse leven past. Zo hebben we drie nieuwe compleet menu’s gecreëerd voor pups en jonge honden in groei. Elk van de drie soorten geeft de pup en jonge hond voldoende vlees steeds van slechts één dierlijke eiwitbron, waardevolle veendrenkstof dat helpt bij het opbouwen van een gezond spijsverteringsstelsel en alle drie zijn graanvrij. Hiermee kunt u puur natuur in alle voedingsconcepten van Naturavetal voeden en zorgen voor een gezond begin van een lang leven voor de pup en jonge hond.

Canis Plus®-puppy menu’s bij Naturavetal

Voedingsadvies

Dagelijkse hoeveelheid, gebaseerd op het huidige lichaamsgewicht (KG) van de hond:

Honden tot de leeftijd van 7 maanden oud: ongeveer 5-8% van het lichaamsgewicht

Van 7-12 maanden oud: ongeveer 3-5% van het lichaamsgewicht
Vanaf de 13e maand kunnen onze Canis Plus®-Compleet Menu's worden gevoed.

Al onze menu's kunnen worden gecombineerd met Canis Plus® koudgeperste droog voeding of met BARF/ vers voeding als afzonderlijke maaltijden.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.