Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Katze umgeben von Blumen

Felins Plus® Gevogelte & Vis: natuurlijke droogvoer voor de kat

Gepatenteerd Naturavetal® bereidingsproces

Felins Plus Droogvoer Gevogelte & Vis is een uniek speciaal voer met een hoog vlees- en visgehalte, omdat het koud geperst is en 100% vrij is van synthetische toevoegingen. Naast de Felins Plus-menurollen of rauwe vleesmenu’s die worden gevoerd, kan het bijdragen aan een gezonde spijsvertering. In Felins Plus Gevogelte en Vis met de gepatenteerde bereidingsmethodes van Naturavetal de goed ontsloten granen met de waardevolle grondstoffen, vezels en cellulose die een regelmatige spijsvertering ondersteunen, stimuleert de darmperistaltiek, waardoor het intestinale verklevingen voorkomt. Gevogelte wordt gekenmerkt door goede beschikbaarheid van vetten. Vis levert eiwitten van hoge kwaliteit. Groenlipmosselpoeder als een essentiële, vitale bron van taurine voor de natuurlijke ondersteuning van de gewrichten. De natuurlijke kracht van exquise, lucht gedroogde groenten en fruit zorgt voor vitaminen en de kiezelgoer levert de minerale kracht. Kokosolie en Zalmolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht, waardevolle oliën in de voeding aanwezig. Kattenkruid maakt de smaak van het eten compleet. Biergist zorgt ook voor een glanzende vacht en algenkalk zorgt voor levering van natuurlijk calcium.

Optimale aanvulling op BARF

Felins Plus Gevogelte & Vis is de perfecte aanvulling op BARF- of de Felins Plus-menurollen. Ideaal is de verdeling van 80% vlees bevattend natvoer en 20% droogvoer, zodat de kat als woestijndier altijd van voldoende vloeistof wordt voorzien. In deze context is het goed om te weten dat een kat niet langer dan twee dagen zonder water kan. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat de kleine tijger altijd voldoende vers water beschikbaar heeft om blaas- en nierproblemen te voorkomen. Felins Plus Gevogelte & Vis kan heel goed worden gebruikt als een natuurlijke traktatie of als een speciale beloning.

Felins Plus® droogvoer bij Naturavetal

Voedingsavies

Felins Plus Gevogelte & Vis is de perfecte aanvulling op BARF- of de Felins Plus-menurollen. Ideaal is de verdeling van 80% vlees bevattend natvoer en 20% droogvoer, zodat de kat altijd van voldoende vloeistof wordt voorzien.

In deze context is het erg goed om te weten dat een kat niet langer dan twee dagen zonder water leeft. Omdat twee derde van haar lichaam uit water bestaat, is het nog belangrijker haar voornamelijk natvoer aan te bieden als voeding soort.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.