Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl

"Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding." – Hippocrates

Geef de juiste voeding

Wat dierenliefhebbers het liefste willen voor hun beste vrienden: natuurlijk gezonde kwaliteit van leven en holistische vitaliteit. Bij Naturavetal® zijn we ervan overtuigd dat de aard van dieren ons inspireert om met oprechte passie goede voeding te ontwikkelen. Vanuit genetisch oogpunt staat het huisdier nog steeds heel dicht bij zijn voorouders – maar er zijn al subtiele veranderingen op dit niveau die significante effecten hebben gehad op onze gezamenlijke geschiedenis. Naast het gedrag en uiterlijk hebben zijn eetgewoonten zich in de loop van de tijd ook verandert – deze gehele ontwikkeling is de focus van onze natuurlijke voedingsconcepten.

Onze waarden

Natuurlijk transparant

We zijn eenvoudig recht door zee, en zorgen ervoor dat wat u op de verpakking leest ook daadwerkelijk krijgt. U kunt erop vertrouwen dat wij u d.m.v. een open verklaring, moderne fabricageprocessen, hoogwaardige producten en expert-team die u graag bijstaat. Zij beantwoorden al uw vragen over gezondheid, voeding, inhoud, dosering en producteigenschappen. Ons recept is simpel: wij vertrouwen op pure, onvervalste natuur – zo origineel mogelijk. Omdat we niets minder willen dan 100% dierenwelzijn – gegarandeerd. Daarom hebben we honden- en kattenvoeding ontwikkeld naar het voorbeeld van de natuur en voedingsconcepten ontwikkeld die elk dier holistische, natuurlijke en soort specifieke verzorging bieden. We wijzen dierproeven af uit ethische principes.

Duurzame

Duurzaam werken is erg belangrijk voor ons. Voor ons Canis Plus® voeding gebruiken wij daarom géén in het wild gevangen vis; met ons Canis Plus® InsectVetal bieden wij een nieuwe, natuurlijke en duurzame aanvulling naast onze andere soorten hondenvoeding. We zijn continu bezig om ons assortiment nog duurzamer te maken.

Individueel

We willen elk dier voorzien van rijke, volwaardige voedingsstoffen: natuurlijk, hoogwaardig, soortgeschikt, zonder onnodige toevoegingen en zo flexibel dat elk dier de maaltijd kan krijgen die past bij zijn individuele behoeften en bij het dagelijkse leven van de dierbezitters. Wij zetten ons met veel passie in voor natuurlijke, individuele voedingsconcepten en ons expert-team staat aan uw zijde om al uw vragen te beantwoorden en van informatie te voorzien.

Dat is onze Naturavetal-filosofie: voor een lang, gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.

Uw Naturavetal-Team

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.