Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl

"De wens om een dier te houden komt voort uit een oud basisinstinct, namelijk het verlangen van de beschaafde mens naar het verloren paradijs." - Konrad Lorenz

Gezond leven: Kat en Hond

Wat dierenliefhebbers het liefste willen voor hun beste vrienden is een zo natuurlijk mogelijk en gezonde kwaliteit van leven met de grootst mogelijke vitaliteit. De Naturavetal waarden: Uit volste overtuiging laten we ons bij Naturavetal inspireren door de natuur van het dier om met ware passie een lekkere voeding te ontwikkelen, zoals de natuur het bedoeld heeft, gerelateerd aan de evolutie en waar al sinds de oudheid het dierlijk instinct behoefte aan heeft. Daar wij onze plicht ten-opzichte van de natuur en de dieren ten stelligste bewust zijn, gaan wij verantwoord om met de omgeving en het milieu.

De Naturavetal waarden

Dierproeven, wijzen we om ethische principes af. Zonder omwegen staan wij ervoor, dat wat u op de verpakking leest, u ook daadwerkelijk krijgt. Tenslotte moet u erop kunnen vertrouwen dat het fabricageproces, de inhoud en beschreven producteigenschappen met elkaar in overeenstemming zijn. Hierbij is ons recept eenvoudig. Wij benadrukken en benaderen de onvervalste natuur, zo origineel als mogelijk. We willen niets minder dan gegarandeerd 100% welzijn voor dieren. Zo hebben we de honden en kattenvoeding aan de hand van de natuur gemaakt om zo het voedingsconcept voor ieder dier zo volledig mogelijke aan zijn natuurlijke behoefte te kunnen voorzien. Natuurlijke, hoogwaardige en specifieke voeding zonder onnodige toevoegingen zodat ieder dier in zijn individuele behoefte voorzien kan worden.

Om onze dieren het beste te kunnen bieden, ontwikkelen we met echte passie natuurlijke voeding concepten, daarbij begeleiden en helpen we u al uw vragen te beantwoorden – dat is onze Naturavetal – Filosofie: Voor een lang, gezond en vitaal leven van uw hond en uw kat.

Uw Naturavetal-Team

Naturavetal Newsletter

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.