Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Ridgeback Welpen

NIEUW: Meer varianten droogvoeding voor kleine honden en meer Compleet Menu's in blikken van 400g

Met veel plezier presenteren wij onze nieuwe artikelen, die vooral eigenaren van kleinere hondenrassen en jonge honden zullen bevallen:

Ons koudgeperst Canis Plus ® Droogvoeding met Gevogelte, Lam en Rund voor volwassen honden en onze Canis Plus ® Zalm voor Pups en Jonge honden zijn nu ook verkrijgbaar in kleine brokjes en we hebben nu ook onze populaire Canis Plus ® Compleet Menu’s Paard en Koolvis in blikjes van 400g.

Meer koudgeperste droogvoeding met kleine brokjes voor honden van kleine rassen

Canis Plus® Gevogelte, Lam & Rund – nu ook in kleine brokjes beschikbaar: Natuurlijk zijn onze beproefde recepten hetzelfde gebleven – wat is veranderd, is alleen de grootte van de brokjes, zodat ook kleinere hondenrassen er goed mee uit de voeten komen. Maar niet alleen de kleintjes kunnen blij zijn, want de brokjes kunnen ook als beloning snoepjes worden gebruikt bij trainingen of tijdens de wandeling, ook voor de grotere hondenrassen.

Koudgeperste pupvoeding met zalm in kleine brokjes

Onze koudgeperste Canis Plus® Pups & Jonge honden Zalm nu ook in kleine brokjes verkrijgbaar. Als de ouderhonden voedselintoleranties of allergieën hebben, is de licht verteerbare pupvoeding met zalm altijd de eerste keuze en als preventieve maatregel voor de kleintjes en ook uitstekend te gebruiken voor kieskeurige pups en jonge honden van kleinere rassen.

Canis Plus® Compleet Menu Paard & Koolvis in blikjes van 400g

Canis Plus® Compleet Menu Paard met courgette en pompoen & Canis Plus® Compleet Menu Koolvis met pastinaak en mango is nu ook verkrijgbaar in blikjes van 400g.
Ons Compleet Menu Paard valt op door zijn eenvoud. Enkel hoogwaardige en pure ingrediënten in een uitgebalanceerd recept zorgen ervoor dat vooral honden met allergieën deze voeding met alleen paard, als dierlijk eiwit, zeer goed verdragen. Het Compleet Menu met Koolvis verrijkt de dagelijkse voeding met vis en kan daarom uitstekend worden gevoed in combinatie met onze andere Canis Plus® Compleet Menu’s. Vooral oudere honden hebben baat bij regelmatig voeden van het licht verteerbare koolvis menu.

Heb je vragen over voeding en het omstellen, neem dan contact op met ons advies-team. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur op 06-574 9090 3 en staan je graag persoonlijk te woord.

Deze post delen

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.