Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Hund schaut in die Kamera

NIEUW: Canis Plus® InsectVetal® -koud geperste complementaire voeding gemaakt van insecteneiwit voor honden

Ons nieuwe Canis Plus® InsectVetal® is ons eerste koudgeperste complementaire voeding voor honden op basis van insecteneiwit.

De larven van de zwarte soldatenvlieg (Hermetia illucens) dienen als een eiwitrijke basis, afgerond met ontsloten volkoren rijst en andere belangrijke voedingsstoffen zoals cranberry, bosbes, banaan en ons waardevolle DogProMin-complex. Dit maakt onze Canis Plus® InsectVetal® tot een nieuwe diervoeding, dat de mogelijkheid biedt om duurzaam en tegelijkertijd soort specifiek te voeden als regelmatige afwisseling naast onze andere Canis Plus® Compleet-voeding soorten. Onze nieuwe hondenvoeding met insecteneiwit is ook zeer geschikt voor dieren met allergieën, aangezien insecteneiwit een alternatief is voor conventionele vleesbronnen.

We zijn baanbrekend in het correct voeden van honden – en duurzamer dan ooit tevoren. Voor meer informatie over onze nieuwe hondenvoeding met insecteneiwit, kunt U hier klikken.

Canis Plus® InsectVetal®

Deel dit bericht

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.