Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Kleiner Hund auf einem Feldweg

NIEUW: Heerlijke kauwsnacks voor klein en groot

Onze nieuwe snacks van lam, geit, paard en ree zijn goed verteerbare alternatieven voor klassieke vleesbronnen zoals kip of rundvlees en worden daarom aanbevolen voor honden met voeding intoleranties en allergieën.

Canis Plus® Paardenkophuid, samen met onze Canis Plus® Ree-huid, zijn het langverwachte alternatief voor onze populaire Canis Plus® Runderkophuid voor alle allergische en voeding intolerante honden.

Canis Plus® Lamslong Mini-Snacks en Canis Plus® Geitenlong Mini-Snacks breiden onze Mini-Snacks serie uit voor snelle beloningen, bijvoorbeeld tijdens het trainen.

Kauwsnacks, om langer op te kauwen, zijn zo populair omdat ze verschillende functies voor de hond kunnen hebben – enerzijds kan de hond zijn kauwspieren trainen en heeft daarbij een bezigheid die hem kan helpen om ook stress te verminderen, anderzijds kan dit ook de mondhygiëne bevorderen. Een goede mondhygiëne is erg belangrijk voor de hond, want als de hond eenmaal vaste aanslag op zijn tanden heeft, is het meestal moeilijk om dit tandsteen te verwijderen door simpelweg zijn tanden te poetsen. In ons advies artikel “Gebit van de hond” leggen we uit over mondhygiëne bij honden en laten we zien hoe u uw hond daarbij kunt ondersteunen.

Deel dit bericht

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.