Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl

NIEUW: Heerlijke gedroogde vleesrepen en paardenlong blokjes voor honden van alle leeftijden en groottes

Onze gedroogde vleessnacks van paard, geit, wild en eend zijn begeerde lekkernijen die de harten van jonge honden, senioren en zowel hele kleine als hele grote honden sneller laten kloppen. Afhankelijk van de individuele behoeften van je hond kun je kiezen uit 4 verschillende varianten – alle gedroogde vleessnacks zijn geschikt voor honden met een allergie en voedselgevoelige honden, omdat ze stuk voor stuk bestaan uit 100% behoedzaam gedroogd vlees van paard, geit, ree of eend. Ook zijn deze snacks allemaal relatief zacht, waardoor je ze gemakkelijk met de hand in kleinere stukjes kunt breken. Honden van alle groottes, zowel oudere honden als puppy’s en jonge honden kunnen goed overweg met onze gedroogde vleesrepen en kunnen niet meer zonder als ze er eenmaal van hebben geproefd.

Canis Plus® Gedroogde vleesrepen

Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Pferd
Paard
Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Reh
Ree
Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Ente
Eend
Naturavetal Kausnack Hunde - Sorte Trockenstreifen Ziege
Geit

De keuze is aan jou: onze gedroogde vlees snacks van paard en geit zijn vetarm en daarom bijzonder geschikt voor honden met neiging tot overgewicht, terwijl de varianten van ree- of eenden vlees met een hoger vetgehalte vooral populaire beloningen zijn voor actieve honden die graag hogere inspanningen leveren en tijdens de training wel een extra portie energie kunnen gebruiken.

Maar niet alleen onze nieuwe gedroogde vleessnacks laten hondenharten sneller kloppen, want we bieden nu ook licht verteerbare, vetarme paardenlong blokjes aan, waar honden met allergieën bijzonder blij mee zullen zijn. Onze paardenlong is behoedzaam gedroogd, bevat geen kunstmatige toevoegingen of conserveermiddelen en is daarom ook zeer geschikt voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde voeding.

Naturavetal Kausnack Pferdelungenwürfel
Paardenlongblokjes

Heb je vragen over voeding en het omstellen, neem dan contact op met ons advies-team. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur op 06-574 9090 3 en staan je graag persoonlijk te woord.

Deze post delen
Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.