Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Rein natürliche Nährstoffe. Artgerecht ernähren Logo

Nieuw: koudgeperste oliën voor op de behoefte afgestemde verzorging met waardevolle omega-vetzuren

Nieuw in het assortiment: Biologische hennepzaadolie, 3-6-9 BARF Olie en kabeljauw levertraan leveren hoogwaardige omega-vetzuren voor een soortspecifieke voeding

Canis Extra Biologische Hennepzaadolie bevat veel onverzadigde vetzuren en heeft een bijzonder goede verhouding van omega-3 tot omega-6 vetzuren. Bij een droge, jeukende huid en bij huidschilfers kan het toegevoegd aan de maaltijd worden gegeven, om zo een gezonde huid en glanzende vacht te bevorderen.

Canis Extra 3-6-9 BARF-olie is bijzonder geschikt voor de gerichte toevoeging van oliën aan BARF/ vers vlees, omdat het de voordelen biedt van 7 vissoorten en hennepzaadolie in slechts één product. De hond wordt verzorgd en profiteert van alle belangrijke omega-vetzuren uit de voortreffelijke mix van oliën.

Canis Extra Kabeljauw Levertraan is in 100% medicinale kwaliteit en is een goede bron van vitamine A, vitamine D en omega-3 vetzuren. Het bevordert een sterk immuunsysteem, een gezonde ontwikkeling, het cardiovasculaire systeem, het bewegingsapparaat en vacht & huid hebben allemaal baat bij regelmatige toevoeging.

Als u vragen heeft, bekijk dan bij ons advies Goede oliën voor honden of neem contact op met ons expert-team. Wij zijn maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur bereikbaar op 06 574 90 903 en staan u graag te woord.

Naturavetal Bio-Hanföl, 369 Barf-Öl und Dorschlebertran

Deel dit bericht

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.