Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl

Gezonde huid en glanzende vacht

Een gezonde en glanzende vacht is altijd een teken dat het goed gaat met het dier. Als de vacht zijn glans verliest, extreem verhaart, ruig is en er nogal saai en dof uitziet, kan dit o.a. een aanwijzing dat het dier niet optimaal is voorzien van voedingsstoffen. Daar zijn vele redenen voor: een eenzijdige, onevenwichtige voeding, die het dier niet voorziet van de vereiste hoogwaardige voedingsstoffen, een toegenomen behoefte, zoals vóór en tijdens de rui of zelfs parasieten die het dier belasten, zijn slechts enkele voorbeelden.

Als je merkt dat de vacht van je hond er saai en ruig uitziet, is het logisch om de voeding van de hond nog eens nader te bekijken.

Een uitgebalanceerd en soort specifieke voeding, dat het dier voorziet van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm, vormt de basis voor een gezond en vitaal leven – dit is ook herkenbaar aan de vacht. Met de koudgeperste droogvoedingslijn Canis Plus hebben we een algehele benadering ontwikkeld die u de mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot het beste van de natuur. We hebben keuze uit verschillende smaken en voeding dat uw huisdier alles biedt wat hij nodig heeft. De ingesloten biergist, die onder meer bekend staat om zijn hoge gehalte aan B-vitamines, mineralen en sporenelementen. Zink, selenium, natrium of kalium biedt ook een verscheidenheid aan verschillende aminozuren. Zo kan de biergist niet alleen positief bijdragen aan de gezondheid van de huid en vacht, maar ook het hele organisme ondersteunen. Daarnaast bevatten de Canis Plus pups en jonge hondenvoer en de variëteiten sport, gevogelte, zalm en lamsvlees met koudgeperste zalmolie, die essentiële omega 3 en omega 6 vetzuren leveren en zo een extra en belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid van de huid, vacht en nagels.

Tijdens periodes van verhoogde behoefte, bijvoorbeeld na een lange ziekte, voor zwangere, jonge of oude dieren of om de dieren voor te bereiden op de vachtwissel, hebben we ook iets natuurlijks op voorraad: Canis Extra Actief – de unieke samenstelling, met o.a. zeewier, venkel, paardenbloem en brandnetel. Deze boost van voedingsstoffen voorziet het lichaam van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen om de stofwisseling op de best mogelijke manier te ondersteunen. Grof gezegd betekent de term metabolisme het geheel van alle biochemische processen in levende wezens of cellen. De cel absorbeert voedingsstoffen en metaboliseert deze door de voedingsstoffen af te breken of opnieuw op te bouwen en daaruit vormen nieuwe stoffen die het organisme, b.v. als een energiebron of alleen voor de vorming van nieuwe huidcellen of vacht nodig. Metabolische problemen kunnen daarom zeer verschillende en verstrekkende gevolgen hebben voor het hele organisme.

Voor de extra glans, is er Canis Extra zalmolie – de essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren die het bevat kan een gezonde, glanzende vacht, een gezonde huid en stevige nagels door voeding ondersteunen. Door de speciale productie, in het zogenaamde koude persing proces, blijven vitaminen en de belangrijke onverzadigde vetzuren behouden. Hierdoor is Canis Plus zalmolie een product van hoge en puur natuurlijke kwaliteit.

Canis Extra Biergist – met een overvloed aan B-vitamines, mineralen en sporenelementen, kan bijdragen aan een gezonde huid en vacht, waardoor het essentieel is, niet alleen voor BARFers / eigenaren die vers voeding geven, maar voor iedereen die zijn dier lief heeft en bijvoorbeeld wil helpen bij het wisselen van vacht of ondersteunen wil bij een tekort in de voeding.

Deel dit bericht

Share on email
E-Mail
Share on print
Printen
Naturavetal Newsletter

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.