Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl

Variatie voor het menu: Nieuwe, graanvrije compleet menu's, ook in geheel biologische kwaliteit

Voor veelzijdige variëteit bieden wij nieuwe complete menu’s voor uw lieveling. Onze volwaardige menu’s zijn geschikt voor alle honden vanaf de puppyleeftijd tot seniorenleeftijd. Alle soorten zijn bereid met slechts één enkele vleesproteïne. Zo heeft ook uw gevoelige of allergische hond meer keuze. Vooral onze twee smaken Canis Plus Buffel en Canis Plus Haas zijn bijzonder goed te verdragen voor gevoelige honden die met de klassieke vleessoorten problemen krijgen. Met onze kleurrijke biologische compleet menu Canis Plus Kalkoen met Pompoen en Rode Biet hebben we een unieke maaltijd gecreëerd, waarbij door een natuurgetrouw hoog vleesgehalte een gezond en volwaardige voeding wordt geboden.

Alle variaties zijn volledig graanvrij, maar met een hoog en uitgebalanceerd vleesgehalte, groenten, fruit en kruiden, zalmolie of biologische hennepzaadolie en biologische eierschaalpoeder als natuurlijke calciumbron. Met deze uitgebalanceerde recepten creëren we krachtig en voedzaam natuurlijk voedsel.

De gevarieerde ingrediënten in het nat voer assortiment van Canis Plus bieden we uw hond op een natuurgetrouwe manier een natuurzuivere voeding. De zorgvuldig uitgebalanceerde en zeer smakelijke samenstelling is ook perfect te combineren met het koudgeperste Canis Plus droogvoer.

Heeft u vragen onze voedingssupplementen opvoedingsadviezen en voedingsaanbeveling in speciale situaties? Neem contact met ons op, het Naturavetal-team van experts is van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 9.00 – 16.00 uur – we helpen u graag verder met raad en daad. Telefonisch (NL) 06 574 90903/ (B) 0492 310 922 of per mail.

Deel dit bericht

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.