Zoeken
Mijn Naturavetal
zoek op naturavetal.nl
Hagebutte

Nieuw: Canis Extra Biologisch rozenbottelpoeder

De Naturavetal BARF-Pro-serie biedt een bewezen scala aan natuurlijke voedingssupplementen voor bij de rauw vleesvoeding. Omdat alleen de combinatie van vlees en plantaardige ingrediënten het eten compleet maakt. Met BARF-Pro bieden we een volwaardig programma voor de natuurlijk gezonde hond, die van een vitale levenskracht geniet. Naast tal van oliën en de verschillende supplementen voor de darm, gewrichten en het gehele immuunsysteem, hebben we nu ook rozenbottelpoeder als krachtig vitamine C-supplement.

Canis Extra Biologisch rozenbottelpoeder

Het hoge gehalte aan vitamine C, carotenoïden en antioxidanten maakt rozenbottel tot een echte Superfood. Het kan helpen beschermen tegen vrije radicalen, het hele immuunsysteem profiteert van de positieve eigenschappen en bloedaanmaak kan worden gestimuleerd.

Het bevat nog vele andere positieve voedingsstoffen helpen om ontstekingen in het maagdarmkanaal en vooral van het bewegingsapparaat te verlichten. Zo profiteren gewrichten en kraakbeen van de herstellende eigenschappen van rozenbottel. In het geval van infecties kan het bijdragen aan snellere genezing.

Naturavetal info

Voor BARFers is het een waardevolle vitamine C-bron en bevat het ook een aantal andere goede vitaminen, mineralen en fyto-nutriënten.

Heeft u vragen over onze voeding of wilt u voedingsadviezen voor speciale situaties? Neem contact met ons op, het Naturavetal-team van experts is van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 9.00 – 16.00 uur – we helpen u graag verder met raad en daad. Telefonisch (NL) 06 574 90903/ (B) 0492 310 922 of per mail.

Deel dit bericht

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Onze nieuwsbrief met waardevolle tips en informatie over nieuwigheden

Meld u nu snel en gemakkelijk aan voor onze nieuwsbrief! Hierin informeren wij u over onze nieuwigheden over puur natuurlijk, gezond hondenvoer en soortspecifiek kattenvoer – en geven waardevolle tips voor het voeden en bewaren – voor een lang gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.